ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η ΛΑΡΙΣΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Α. ΚΟΥΓΙΑ

Νέα συνέντευξη τύπου του μεγαλομετόχου!

Καζάνι που βράζει η Λάρισα μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ΑΕΛ, τα ήξεις-αφήξεις Κούγια που προς το παρόν δεν διαψεύσθηκαν από κανέναν, αλλά και την ανεπίτρεπτη ενέργεια του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ να φτύσει αντίπαλο ποδοσφαιριστή μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Την ώρα που οπαδοί που εναντιώνονται στη διοίκηση Κούγια ετοιμάζονται πυρετωδώς για το συλλαλητήριο της ερχόμενης Τρίτης στη Λάρισα και δεκάδες κάδοι απορριμμάτων έχουν γεμίσει με σχετικά αυτοκόλλητα, ο Α. Κούγιας ανακοινώνει νέα συνέντευξη τύπου για την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ ετοιμάζει και ανακοίνωση για τα όσα δήλωσε ο ισχυρός άντρας του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης για την ανεπίτρεπτη ενέργειά του εις βάρος του Ελ Καντουρί.

Θυμίζουμε πως σε δηλώσεις του ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε τα εξής:

“Αυτό που είδα σήμερα να συμβαίνει στο γήπεδο της Λάρισας είναι μια τριτοκοσμική εικόνα. Αν δεν ντρέπεται ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ για τη δική του συμπεριφορά, οφείλουν τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ και της Superleague να τον συνετίσουν. Φτάνει με τη συμπεριφορά του που ίσως χρήζει ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Βλέποντας τον αγώνα εξοργίστηκα πολύ περισσότερο γιατί οι επιθέσεις στους ποδοσφαιριστές μας ήταν αναίτιες. Δεν θα αφήσω να περάσει ατιμώρητη αυτή η συνειδητή απουσία ασφάλειας γύρω από την ομάδα μου, από τους διοργανωτές του αγώνα. Δεν δέχομαι καν καμία συγγνώμη για τέτοιες εγκληματικές αμέλειες. Υπάρχουν κανόνες και πρέπει να εφαρμοστούν σκληρά για όλους.”

Κρίμα για ακόμη μια φορά για μια εικόνα που δεν τιμά την ιστορία της ΑΕΛ αλλά και ολόκληρη την πόλη, αφού όσο και να δεχτούμε πως ο πάγκος της ομάδας καθυβρίστηκε από τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ η εικόνα του μεγαλομετόχου να φτύνει κατάμουτρα τον παίκτη δεν σηκώνει καμία απολύτως δικαιολογία.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ