ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΜΕ «ΔΙΠΛΟ» ΓΙΑ ΤΟΝ Τ. ΜΠΕΡΙΤΖΑ

Ιδανικό ξεκίνημα για τον πολύπειρο Τάσο Μπεριτζά που κάθισε χθες για πρώτη φορά στον πάγκο του Φαλανιακού μετά την απομάκρυνση του Γιάννη Μιχαλέ, αφού το ντεμπούτο του συνοδεύτηκε με νίκη της ομάδας του επί το Δαμασιακού με 1-2, με τέρμα που σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα!

Το συγκρότημα του Κ. Καζάκη, που παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ μετά και την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής, βρέθηκε πίσω στο σκορ πριν τη συμπλήρωση του 20λεπτου, όταν ο Αλεξανδρής με όμορφο τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκουτζουρέλα γράφοντας το 0-1 για το Φαλανιακό.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 33’, με τον Τσιάλτα να φέρνει το ματς στα ίσα μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ωστόσο ο Φαλανιακός συνέχισε να «ψάχνει» την πρώτη του νίκη για να δικαιωθεί στις καθυστερήσεις, όταν ο νεαρός Καρακίτσιος έγραψε με κεφαλιά το τελικό 1-2 της αναμέτρησης.

Δαμασιακός (Κώστας Καζάκης): Γκουτζουρέλας, Γεωργαντζάς, Μπακαΐμης (87′ Βίδρας), Ιωαννίδης, Στόγκος, Τιούτιος (78′ Μουσιάρης Δ.), Σουγλής, Μόκας, Καρατζόλης (65′ Ραπτοτάσιος), Τσιάλτας, Λούτσος.

Φαλανιακός (Τάσος Μπεριτζάς): Παπαιωάννου, Μαχαίρας, Βαρσάμης, Κολοβός, Πανταζής Γ., Μπλέντι, Αλεξανδρής (75′ Καρακίτσιος Ε.), Πανταζής Η. (85′ Τσακνάκης), Λυγούρας, Παπαγεωργίου, Αλατάς Γ. (70′ Αλατάς Δ.).

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ