ΥΠΕΚΥΨΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΤΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (ΦΩΤΟ)

Τραγική εξέλιξη είχε το τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο 3ο χλμ Φαρσάλων-Σταυρού, αφού ο σοβαρά τραυματισμένος άνδρας που απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία υπέκυψε τελικά στα τραύματά του.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας ο άτυχος 78χρονος Σωτήρης Σακκάς υπέκυψε τελικά στα τραύματά του.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως στο ΓΝΛ μεταφέρθηκε τραυματισμένο ευτυχώς ελαφρά και το εγγονάκι του εκλιπόντος, ανεβάζοντας έτσι τον τραγικό απολογισμό του δυστυχήματος σε έναν νεκρό και τρεις τραυματίες.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Χθες (30-09-2017) το απόγευμα στο 2ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Φαρσάλων – Καρδίτσας, Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, με συνεπιβάτες τον 40χρονο αδερφό του και έναν ακόμη 36χρονο ομοεθνή του, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 78χρονος ημεδαπός, με συνεπιβάτες την 59χρονη σύζυγό του και την εγγονή τους, ηλικίας 7 ετών.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο αρχικά σοβαρός τραυματισμός του 78χρονου και ο ελαφρύς τραυματισμός του 40χρονου, της 59χρονης και της ανήλικης.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Λάρισας όπου ο 78χρονος κατέληξε, ενώ οι υπόλοιποι τραυματίες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων.

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: ifarsala

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ