ΕΠΙΣΚΕΨΗ Β. ΠΙΝΑΚΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μετά τον αγιασμό του ΔΙΕΚ νοσηλευτικής του ΠΓΝΛ στον οποίο ο κ. Βασίλης Πινακάς, εκπροσώπησε την Περιφέρεια συναντήθηκε με τον διοικητή των Νοσοκομείων Λάρισας κ. Παναγιώτη Νάνο και με τον κ.Νέστορα Αντωνίου διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, 

ενώ στη συνάντηση ήταν παρούσα και η αναπληρώτρια διοικήτρια κ. Ανθή Χαλιβέρα.

Ο κ. Πινακάςμε την ιδιότητα του εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου για θέματα υγείας και με την ιδιότητα του αντιπροέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας ανέφερε ότι η ανάπτυξη των Νοσοκομείων αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας .

Στη συζήτηση αναφέρθηκαν οι νέες δράσεις που ετοιμάζει η διοίκηση των νοσοκομείων και ειδική αναφορά έγινε στην καλή συνεργασία διοίκησης και υπηρεσιών των νοσοκομείων με την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ειδικότερα στα έργα που έχουν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ 2014-2020, αλλά και σε αυτά που υπάρχει ετοιμότητα προς ένταξη σε μελλοντικές προσκλήσεις.Επίσης έγινε συζήτηση για την ανάγκη απομάκρυνσης του ΟΚΑΝΑ από το κτίριο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου σε αυτόνομο χώρο που έχει παραχωρήσει η διοίκηση του Νοσοκομείου. Τέλος,ζητήθηκε από τον κ. Πινακά η συνδρομή της Περιφέρειας στους νέους σχεδιασμούς.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ