ΡΙΧΝΕΙ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΕΝΟΨΕΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ Ο ΑΛ. ΚΟΥΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΑΕΛ

Εδωσε στη δημοσιότητα εμετικά σχόλια κάνοντας απίστευτες καταγγελίες εναντίον Νάκα-Τσαγκάλη

Σε εμετικές λεπτομέρειες ενός ανοιχτού πλέον πολέμου με την Ερασιτεχνική ΑΕΛ προχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Α. Κούγια δίνοντας φωτοτυπημένες συνομιλίες μέσω sms κινητών τηλεφώνων, με απίστευτο υβρεολόγιο και απειλές, κατηγορώντας ευθέως

τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ κκ. Νάκα και Τσαγκάλη ως «εγκέφαλους» της όλης κατάστασης.

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια το συλλαλητήριο της Τρίτης εναντίον του τον ώθησε ώστε να παραμείνει τελικά στην ΑΕΛ, ενώ όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στα μηνύματα που δέχτηκε οι αποστολείς εμπλέκουν το δήμαρχο Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη, την επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ρ. Καραλαριώτου και τον Περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό!

«Δεν είμαι σάκος του μποξ, πωλητήριο τέλος, δεν πουλάω ούτε με 20 εκατομμύρια ευρώ», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση Κούγια, που αποκάλυψε πως έχει δώσει εντολή την Τρίτη να φωτογραφηθούν οι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο της πλατείας Ταχυδρομείου.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Κούγιας η υπόθεση από αύριο θα βρίσκεται στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ενώ επανερχόμενος στην κόντρα του με το Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας  τόνισε πως «ουδέποτε είχε πρόθεση να υποτιμήσει ή να αφήσει υπονοούμενα για κάποιους».

«Επανέλαβα μηχανικά κουβέντα φιλάθλου την οποία εκμεταλλεύτηκε ο “εγκέφαλος” που ευθύνεται για τα όσα συμβαίνουν εναντίον μου στην πόλη και αυτός είναι ο Γιώργος Νάκας», υπογράμμισε ο Α. Κούγιας.

Κλείνοντας ο κ. Κούγιας αναφερόμενος στο συλλαλητήριο της Τρίτης περιέγραψε 30 άτομα που δημιουργούν θέμα, με τις πληροφορίες του να μιλούν για «μεταφερόμενους» με λεωφορεία από το Βόλο και τη Θεσσαλονίκη που θα φτάσουν στη Λάρισα για να στηρίξουν την κίνηση.

«Αύριο θα δούμε πολλή κουκούλα…», έκλεισε τη συνέντευξη τύπου ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ