ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Σ. ΦΑΜΕΛΛΟ Ο Π. ΣΑΡΧΩΣΗΣ

Την ευκαιρία να θέσει υπόψη του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Σ. Φάμελλου σειρά θεμάτων που αφορούν την προστασία του υδροφόρου ορίζοντα στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Τυρνάβου αλλά και στη διαχείριση των νερών είχε σήμερα ο δήμαρχος Π. Σαρχώσης κατά τη διάρκεια της σύσκεψης

του υπουργού με δημάρχους του νομού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Σαρχώσης έθεσε σειρά ζητημάτων που αφορούν στα νερά της περιοχής τονίζοντας την ανάγκη εκμετάλλευσης των ήδη υπαρχόντων έργων αλλά και της εξεύρεσης πόρων για τα απαραίτητα έργα για την ενίσχυση των υδάτινων πόρων στην περιοχή.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη διαχείριση του νερού της λίμνης Αργυροπουλίου και στην αναγκαιότητα καθαρισμού της από φερτά υλικά, όπως και στην προώθηση αντιπλημμυρικών έργων στο βόρειο μέτωπο του δήμου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ειδική μνεία έγινε στην υπεράσπιση του υδροφορέα στη λεκάνη του Τιταρήσιου, με τον κ. Σαρχώση να στέκεται ιδιαίτερα και στο τεράστιο θέμα της αντικατάστασης των παλαιών δικτύων άρδευσης και στην υπογειοποίηση αγωγών όπου χρειαστεί σε όλο το δήμο.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ