Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΣ VODAFONE ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗ NOVASPORT ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Επισκεφθείτε το εξουσιοδοτημένο κατάστημα του Αμπελώνα και ενημερωθείτε για την προσφορά που ισχύει μέχρι 31 Οκτωβρίου

Το Vodafone TV καλωσορίζει όλα τα κανάλια Novasports και για πρώτη φορά όλοι οι συνδρομητές μπορούν να απολαύσουν κορυφαία αθλητική δράση από την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.

Με το Vodafone TV υπάρχει πλέον η δυνατότητα για όλους τους συνδρομητές να απολαύσουν Ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, ξένα πρωταθλήματα και κύπελλα, Ευρωπαϊκό μπάσκετ και κορυφαίο σπορ περιεχόμενο!

Ελληνικό πρωτάθλημα

Όλοι οι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος ζωντανά στα κανάλια Novasports έως και το 2019! 16 ομάδες θα μονομαχήσουν μέχρι τελικής πτώσεως για τον φετινό τίτλο.

Ξένα πρωταθλήματα και αγώνες κυπέλλων

Οι συνδρομητές του Vodafone TV που θα προμηθευτούν και Novasports θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν κορυφαίους ποδοσφαιρικούς αγώνες από όλη την Ευρώπη όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα:

Ευρωπαϊκό μπάσκετ

H κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ στην Ευρώπη αποκλειστικά στα κανάλια Novasports έως το 2020! Απόλαυσε τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες καθώς και όλες τις μονομαχίες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Basketball Championship League

Συναρπαστικό μπασκετικό θέαμα με το Basketball Champions League έως το 2019. 32 ομάδες από όλη την Ευρώπη, μεταξύ τους οι δικές μας ομάδες, ΑΕΚ, Άρης και ΠΑΟΚ ρίχνονται στα παρκέ για την κατάκτηση του τίτλου!

Wimbledon

Το Νο 1 Grand Slam έως το 2019. Δες live τις σπουδαίες μονομαχίες της παγκοσμίου ελίτ του αθλήματος στα κοσμοπολίτικα κορτ της Αγγλίας.

Γκολφ

Οι λάτρεις του γκολφ μπορούν να απολαύσουν σπουδαία τουρνουά απ’ όλα τα μήκη του πλανήτη, όπως: PGA Championship, US Open, The Open και Ryder Cup.

Top sports events

Ακόμη περισσότερες αθλητικές διοργανώσεις! Μαραθώνιοι μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων, διεθνή meetings στίβου IAAF WORLD CHALLENGE LEAGUE.

Είσαι ήδη συνδρομητής Vodafone TV;

Ενεργοποίησε το πακέτο Vodafone TV Sports για να απολαμβάνεις και κορυφαίο σπορ περιεχόμενο

Πακέτο Vodafone TV Sports €16 μόνο με €12/μήνα

Ισχύ για ενεργοποιήσεις έως 31/10/2017

Είσαι συνδρομητής Vodafone Home;

Απόκτησε την πιο ολοκληρωμένη λύση επικοινωνίας & ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το εξουσιοδοτημένο κατάστημα της vodafone στον Αμπελώνα και ενημερωθείτε για τις προσφορές.

Θερμοπυλών 33, τηλ. 24920 32012. Εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες vodafone Ι. Παπαϊωάννου και Σ. Κουτσιμανή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ