ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΧΗΡΕΙΑΣ «ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ» ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

«Το ασφαλιστικό αποτελεί ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής οικονομίας. Πρόσφατες μελέτες αποδεικνύουν, με τα πιο μελανά χρώματα, πως σε λίγα χρόνια η χώρα μας θα αντιμετωπίσει τεράστιο πρόβλημα, το οποίο σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα, συνιστά απειλή για τη συνοχή της ίδιας της κοινωνίας μας».

Αυτά τονίζει, μεταξύ άλλων, σε δήλωσή του ο αναπληρωτής τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, με αφορμή την εκδήλωση-ημερίδα που συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α., ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Λάρισας και άλλοι φορείς της πόλης, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων, με κεντρικό ομιλητή τον κ. Γιώργο Ρωμανιά, στο Δημοτικό Ωδείο της Λάρισας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός ευχαριστεί τους διοργανωτές για την πρόσκληση, αναφέροντας ότι αδυνατεί να παραστεί λόγω κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων στην εκδήλωση και συνεχίζει:

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αδύναμη να απεμπλακεί από τις ιδεοληψίες της και μετά από τις καταστροφικές διαπραγματεύσεις των προηγούμενων ετών, επιλέγει απλά να «κρύψει» το πρόβλημα «κάτω από το χαλί». Επιπλέον, με τις πολιτικές της επιλογές στέλνει στον κοινωνικό καιάδα συγκεκριμένες ομάδες πολιτών, όπως οι συνταξιούχοι, με κορωνίδα την τεράστια αδικία που υφίστανται με το άρθρο 12 του Ν. 4387/2016 όσοι δικαιούνται συντάξεις χηρείας. Η παράταξή μας έχει δεσμευτεί, δια του προέδρου της, για την εφαρμογή μιας πολιτικής που θα επιτρέψει στις κοινωνικές αυτές ομάδες να ζήσουν με αξιοπρέπεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ