Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ “ΚΑΡΦΙΑ” ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΛΙΔΗ

Πολλά ερωτηματικά αλλά και σχόλια στις τάξεις των φιλάθλων προκάλεσε η δημοσιοποίηση της επιστολής παραίτησης του Α’ αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ Ηλία Παλαιοχωρλίδη, με τον ίδιο να σημειώνει με νόημα πως οι λόγοι της παραίτησης άπτονται «τόσο της ηθικής του υπόστασης, όσο και της οικογενειακής

αλλά και της επαγγελματικής του δραστηριότητας».

Αίσθηση πάντως προκάλεσε και το σχετικό… υπονοούμενο, με τον κ. Παλαιοχωρλίδη να υπογραμμίζει πως «το ότι σιώπησα ως τώρα και εξακολουθώ να μην μιλώ δεν σημαίνει πως δεν ξέρω τι να πω», για να προσθέσει ολοκληρώνοντας με σασπένς  το… μυστήριο «ωστόσο γνωρίζω ακριβώς και τι δεν πρέπει να πω»!

Αναλυτικά ο πρώην πλέον διοικητικός της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει τα εξής: Μετά την απόφαση του μεγαλομετόχου να κάνει δεκτή την παραίτηση μου και εφ όσων εξασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία της αγαπημένης μας ομάδας μετά την αναπλήρωση μου κάνω γνωστό για όποιον ενδιαφέρεται το κείμενο της παραίτησης μου:

ΠΡΟΣ: ΠΑΕ ΑΕΛ Λάρισα 28/09/2017
Υπόψη μεγαλομετόχου κ. Κούγια και μελών Δ.Σ.
Κύριε Κούγια,
Κύριε Πρόεδρε,
κ.κ. Σύμβουλοι,

Με την παρούσα σας κάνω γνωστό πως δεν επιθυμώ πλέον να αποτελώ μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της αγαπημένης μας ομάδας, κάτι που ήταν για εμένα όνειρο ζωής. Ως εκ τούτου, παραιτούμαι από την τιμητική θέση του Α’ Αντιπροέδρου, αλλά και του απλού μέλους του ΔΣ. Οι λόγοι για τους οποίους αποφάσισα να παραιτηθώ, άπτονται τόσο της ηθικής μου υπόστασης, όσο και της οικογενειακής αλλά και επαγγελματικής μου δραστηριότητας.

Το ότι σιώπησα ως τώρα και εξακολουθώ να μην μιλώ, δεν σημαίνει πως δεν ξέρω τι να πω. Ωστόσο, γνωρίζω ακριβώς και τι δεν πρέπει να πω! Θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω προσωπικά τον μεγαλομέτοχο και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κ. Κούγια, για την δυνατότητα που μου έδωσε να υπηρετήσω την ομάδα μου από αυτή την τιμητική θέση. Όντας γεννημένος κυριολεκτικά στα αποδυτήρια της μονάκριβης ΑΕΛ, έκανα ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να επιτύχει τους στόχους της. Πλέον, εύχομαι αυτό να συμβεί στο άμεσο μέλλον και σύντομα να την καμαρώσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Κατόπιν όλων των ανωτέρω, παρακαλώ όπως η παραίτησή μου και επιθυμία μου, γίνει δεκτή.

Με τιμή,
ΗΛΙΑΣ Σ. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΛΙΔΗΣ
Ορθοπεδικός – Χειρουργός
Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Σ.Σ Τι κακό πια και αυτό στην ΠΑΕ, ή που κάποιοι δεν θα βάζουν γλώσσα μέσα ή που δεν θα τους παίρνεις κουβέντα επιμένοντας στα υπονοούμενα και τα «όποιος κατάλαβε, κατάλαβε»…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ