ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Η ΑΘΛΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΓΙΑΣ!

Δέκτης έντονων παραπόνων έγινε η σελίδα με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στο δημοτικό γυμναστήριο Αγιάς, όπου αθλούνται καθημερινά δεκάδες αθλητές αλλά και μικρότερα παιδιά, καθώς η επικινδυνότητα του χώρου αλλά και η ελλιπής φύλαξή του δημιουργεί μεγάλα προβλήματα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της σελίδας το πρόβλημα είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτό, με την αίθουσα βαρών να αντιμετωπίζει τα μεγαλύτερα προβλήματα, ενώ ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι πως ο δήμος παραδεχόμενος το πρόβλημα περιορίστηκε στην έκδοση σχετικής ανακοίνωσης με την οποία ζητά γραπτή δήλωση γονέων για τη χρήση των χώρων αλλά και υπογραφές των επισκεπτών της συγκεκριμένης αίθουσας!

Πιο συγκεκριμένα σε ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του δήμου Αγιάς τονίζονται τα εξής:

“Ως Δήμος Αγιάς είμαστε ανοιχτοί και σύμφωνοι στην άθληση όλων των ενδιαφερομένων στο Δημοτικό Γυμναστήριο, παρόλα αυτά η επικινδυνότητα που υπάρχει ειδικά στην αίθουσα των βαρών καθώς επίσης και η αδυναμία μας να περιφρουρούμε το χώρο όλες τις ώρες της ημέρας μας αναγκάζει να προβούμε στα εξής:
1.Θα θέλαμε την σύμφωνη γνώμη των γονέων με γραπτή τους δήλωση την οποία θα προσκομίσουν στα γραφεία του Δήμου μας.
2. Την ύπαρξη ενός βιβλίου επισκεπτών το οποίο θα υπάρχει στην αίθουσα των βαρών και στο οποίο θα αναγράφεται και θα υπογράφεται η επίσκεψη των ενδιαφερόμενων”.

Τη σχετική ανακοίνωση υπογράφει ο Γ. Αργυρούλης, Εντεταλμένος  Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού τουρισμού και ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Αλήθεια πόσο δύσκολο είναι κάποιο από τα προγράμματα που επικαλούνται να αξιοποιηθεί για την αποκατάσταση του χώρου, αντί να περιορίζονται σε αναρτήσεις ζητώντας μάλιστα υπογεγραμμένες υπεύθυνες δηλώσεις για την περίπτωση που ω μη γένοιτο συμβεί κάποιο ατύχημα;

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ