ΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗ Ο Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ

Την Παρασκευή 6 Οκτώβρη 2017 το Δ.Σ. του Μ.Ε.Σ. Καλλιπεύκης, διοργάνωσε φιλική βραδιά προς τιμήν των ηλικιωμένων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, στην ταβέρνα του Χρήστου Οικονόμου στην Καλλιπεύκη.

Η συμμετοχή ήταν πέρα του αναμενομένου και η βραδιά κύλισε πολύ όμορφα. Οι ηλικιωμένοι χόρεψαν και τραγούδησαν μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες. Τα αδέλφια Αποστόλης και Δημήτρης Αστερίου Παπαϊωάννου, με κλαρίνο τον Κώστα Ριζούλη και τα υπόλοιπα μέλη της ορχήστρας, έπαιξαν και τραγούδησαν για δεύτερη χρονιά αφιλοκερδώς για τους ηλικιωμένους της Καλλιπεύκης.

Το παρών στην φιλική βραδιά έδωσε και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης  του Δήμου Τεμπών κ. Γιώργος  Μανώλης, οι κ.κ.Γ. Νικολάου και  Γ. Ντόντος, δημοτικοί σύμβουλοι (του συνδυασμού του) και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Ιτέας κ. Γ. Βλαχοστέργιος.

Ο κ. Μανώλης απευθυνόμενος στους ηλικιωμένους μεταξύ άλλων ανέφερε «….. θέλω να γνωρίζεται ότι είστε κομμάτι της ζωής μας, είστε αυτοί που συνδέεται το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον, είστε αυτοί που τη δύσκολη αυτή συγκυρία που βιώνουμε, ως χώρα, ως πολίτες, ως οικογενειάρχες, προσφέρετε  στα παιδιά σας και στα εγγόνια σας κάθε δυνατή βοήθεια, από το υστέρημά σας, για να μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους και να ατενίσουν το μέλλον με αισιοδοξία. Για όλα αυτά καταθέτω το σεβασμό μου και εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου ο Θεός να σας χαρίζει χρόνια…» και ο κ. Μανώλης καταλήγει «Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μαθήματα ζωής που μας διδάσκετε, να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη, τη βοήθεια, την αγάπη και την παρουσία σας στη ζωή μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ