ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ Δ.Σ.Λ Η ΛΙΝΑ ΚΑΚΑΖΙΑΝΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤ. ΓΡΑΒΑΝΗ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ

Η δήλωση υποψηφιότητας της δικηγόρου Λάρισας

Γνωστοποιώ στους συναδέλφους μου την πρόθεση μου να κατέλθω ως υποψήφια για μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας στις αρχαιρεσίες 2017, στηρίζοντας την υποψηφιότητα για την προεδρία του Δ.Σ.Λ. του δικηγόρου Αντώνη Γραβάνη και προσυπογράφοντας τις θέσεις του.

Θεωρώ ότι έχει τις ικανότητες, τον δυναμισμό καθώς και τις αρχές και τα ιδανικά που απαιτούνται, για να δώσει τις αναγκαίες μάχες και να συνδιαμορφώσει τις εξελίξεις στον κλάδο, μετά την θεσμική, ασφαλιστική και φορολογική επιδρομή που δεχτήκαμε τα τελευταία χρόνια. Άλλωστε, έχει αποδείξει τις διοικητικές του ικανότητες ως μέλος, ταμίας και γενικός γραμματέας του Δ.Σ. του Δ.Σ.Λ. επί μια εννιαετία,και μάλιστα σε περιόδους ιδιαιτέρως δύσκολες και απαιτητικές.

Πλέον είναι η ώρα η σκυτάλη της δικηγορικής εκπροσώπησης να περάσει στην επόμενη γενιά, όχι στη λογική της πάλης των γενεών, αλλά στη λογική της επίλυσης των προβλημάτων που απαιτούν ενέργειες δυναμικές και πρωτοποριακές, με όραμα και με γνώση.Με δεδομένη την πολύ αρνητική για τον κλάδο μας συγκυρία, οι επόμενες εκλογές αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα και κρισιμότητα. Με τις σκέψεις αυτές, ζητώ από κάθε συνάδελφο να μου δώσει τη δυνατότητα με την ψήφο του να υπηρετήσω το Δικηγορικό Σώμα, με πρωταρχικό σκοπό ο Δικηγόρος να τεθεί ξανά στο επίκεντρο και η Δικηγορία να ανακτήσει το χαμένο της κύρος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ