ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΡΟΝΤΟΥΛΗ Ο ΑΔ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

dav

Όχι μία αλλά δύο φορές μιλώντας στη συγκέντρωση που διοργάνωσε ο φίλος του Στ. Ροντούλης, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδ. Γεωργιάδης τόνισε με νόημα ότι μεταφέρει αγωνιστικούς χαιρετισμούς του προέδρου της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη, ζητώντας παράλληλα από το ακροατήριο να μη χαθεί ούτε μία ψήφος στη ΝΔ στις εκλογές όποτε και αν γίνουν

αφού στόχος του κόμματος είναι η αυτοδυναμία.

Εχοντας απέναντί του ένα ακροατήριο νεοδημοκρατικό στη συντριπτική του πλειοψηφία, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε σε όλα τα ζητήματα που τέθηκαν από τον κ. Ροντούλη ο οποίος υποστήριξε ότι θα πρέπει να ολοκληρωθούν τα έργα εκτροπής του Αχελώου, τόνισε ότι θα πρέπει να καταργηθεί άμεσα ο Ειδικός Φόρος στο κρασί, ζήτησε να προστατευτεί η φέτα και να υπάρξει στήριξη σε αυτή την κατεύθυνση από τη ΝΔ,

υποστήριξε ότι θα πρέπει να προστατευτούν οι αμβυκούχοι και τέλος ζήτησε μέτρα στήριξη των παραγωγών που πλήττονται από το εμπάργκο στη Ρωσία, επισημαίνοντας ότι το 2015 μέσω deminimis οι καλλιεργητές εισέπραξαν σημαντική ενίσχυση.

Απαντώντας ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι στόχος της ΝΔ είναι να ολοκληρωθούν τα έργα εκτροπής του Αχελώου κάτι που θα υλοποιήσει μόλις γίνει κυβέρνηση, τόνισε ότι η κυβέρνηση κατάλαβε το λάθος με τον ΕΦΚ στο κρασί και ακολουθεί τη γραμμή της ΝΔ για κατάργησή του, ενώ όσον αφορά τη φέτα τόνισε ότι οι θέσεις της ΝΔ θα είναι εναρμονισμένες από εδώ και στο εξής με αυτές της διεπαγγελματικής οργάνωσης για το προϊόν.

Χαρακτήρισε αυτονόητο ότι το κόμμα του θα στηρίξει τους αμβυκούχους και το χύμα τσίπουρο, καλώντας όσους αμβυκούχους ήταν στη συγκέντρωση να συνεχίσουν τις επενδύσεις τους με στόχο τη βελτίωση του προϊόντος που παράγουν.

Τέλος άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για το θέμα του εμπάργκο λέγοντας ότι δεν κάνει τίποτα για να αυξηθούν τα χρήματα που θα εισπράξουν όσοι πλήττονται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ