«ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΡΟΔΙ» ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Στο κατάμεστο γήπεδο των Φαρσάλων ο τοπικός Αχιλλέας «έσπασε το ρόδι» πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αφού στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής επικράτησε της Θήβας με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» μόλις στο 9’ τους φιλάθλους όταν μετά από λάθος γύρισμα ο Αργυρίου έκανε τη σέντρα και ο Βεζυρτζόγλου εκμεταλλεύτηκε το ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Κουτσοκέρα για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Αχιλλέα γράφοντας το 0-1 για τη Θήβα.

Ο Αχιλλέας βρήκε τα πατήματά του στο γήπεδο και στην εκπνοή του ημιχρόνου άγγιξε την ισοφάριση, με τον πορτιέρε της Θήβας να λέει «όχι» σε εξ επαφής προβολή του Οικονόμου, ωστόσο με την έναρξη της επανάληψης ο παίκτης του Αχιλλέα δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο τερματοφύλακα και με κεφαλιά στο 49’ έγραψε το 1-1 για την ομάδα του.

Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί στην εξέδρα ο Αχιλλέας πέτυχε και την ανατροπή, αφού στο 53’ και μετά από κόντρες στην περιοχή της Θήβας ο Κόλα βρήκε τον τρόπο και με συρτό σουτ σημείωσε το 2-1 για τους γηπεδούχους.

Με καλή διαχείριση του επιπλέον παίκτη, αφού από το 65’ η Θήβα έπαιζε με 10 λόγω αποβολής του Σένκα με 2η κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία, αλλά και τον τερματοφύλακα Κουτσοκέρα να «κατεβάζει ρολά» στην τελευταία φάση του αγώνα επεμβαίνοντας σωτήρια σε σουτ του Τιάγκο, ο Αχιλλέας πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσοκέρας, Οικονόμου, Κούλπας, Καραμπούζης, Μάρκου, Νεμπεγλέρας, Τλούπας, Μανιώτης (46′ Χατζής), Λόλας, Συράκος (90′ Τσανάκας), Κόλα (83′ Καραγκούνης).

Θήβα (Θεόδωρος Παχατουρίδης): Μόνος, Καραλής, Ζηγογιάννης, Μπρέγκασι, Μαυρόπουλος (73′ Τιάγκο), Αργυρίου, Πωτόρος, Βεζυρτζόγλου (62′ Πλατέλλας), Σένκα, Τόπι, Κάρλος.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΓΣ Αλμυρού-Οπούντιος Μαρτίνου  4-1

ΑΟ Σελλάνων-Νίκη Βόλου 1-2

Ολυμπιακός Βόλου-Διγενής Νεοχωρίου        2-1

Αμβρυσσέας Δίστομου-Αστέρας Ιτέας    3-1

Ρήγας Φεραίος-ΝΠΣ Βόλος       1-3

Αχιλλέας Φαρσάλων-Θήβα      2-1

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ