Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΨΗΓΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΝ ΣΤ.ΡΟΝΤΟΥΛΗ

Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Λάρισας με αφορμή την παρουσία του αντιπροέδρου της ΝΔ σε εκδήλωση 

Το περασμένο Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017, επισκέφθηκε τον Τύρναβο, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης, τον οποίο και καλωσορίσαμε στο Νομό μας, αν και όπως δήλωσε και ο ίδιος, η επίσκεψή του στο Νομό μας ήταν ιδιωτική.

Ο κ.Γεωργιάδης, παρευρέθηκε μεταξύ άλλων και σε τραπέζι που παρέθεσε ο πρώην Βουλευτής  του ΛΑΟΣ και ενδιαφερόμενος εκ νέου για τα Αυτοδιοικητικά σύμφωνα με δηλώσεις του στον τοπικό τύπο, κ. Ροντούλης.

Η ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας της Ν.Δ., σεβόμενη το θεσμικό της ρόλο, θέλει να ξεκαθαρίσει με αφορμή αυτή την επίσκεψη, ότι η παρουσία του κ.Γεωργιάδη στον Τύρναβο και η επίσκεψη στον κ. Ροντούλη, ουδόλως αποτελεί έστω και ψήγμα οιασδήποτε στήριξης της Ν.Δ. προς το πρόσωπο του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΄΄Δράση Πολιτών΄΄ στον Δήμο Τυρνάβου και ήταν απόλυτα ιδιωτική.

Η ενδεχόμενη στήριξη της Ν.Δ. σε πρόσωπα στις Αυτοδιοικητικές εκλογές, θα γίνει βάση των προβλεπομένων στο Καταστατικό του Κόμματος μας, με κριτήρια αξιολόγησης, σε χρόνο και τρόπο που θα ορίσει ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως αυτά εφαρμόζονται από το Γραμματέα της Π.Ε. Λευτέρη Αυγενάκη και τον Γραμματέα Αυτοδιοίκησης Αναστάσιο Γαϊτάνη.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com