Γ. ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ: ΔΩΣΑΤΕ ΓΚΑΖΙΑ, ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΑΤΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Λάτρης των κλασσικών αυτοκινήτων που κόσμησαν την Θεσσαλία, μέσα από τις όμορφες διαδρομές τους στο πλαίσιο του ιστορικού 6ου Ράλι Ολύμπου δήλωσε ο Βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης, ο οποίος έσπευσε εντυπωσιασμένος

να  δοκιμάσει τις αντοχές τους, κατά την στάση τους στην κεντρική πλατεία της Ελασσόνας.

“Τα αυτοκίνητα αυτής της άλλης εποχής, μας γυρνούν σε χρόνια υπέροχα πίσω. Η αναμφισβήτητη ομορφιά τους, σε συνδυασμό με τους μοναδικούς προορισμούς που επέλεξαν να τρέξουν στη Θεσσαλία, είναι σίγουρα η καλύτερη διαφήμιση, για τον τουρισμό μας διεθνώς, την προβολή της ιστορίας μας, την ανάδειξη των τοπικών μας προϊόντων, την αξία του αθλητικού πνεύματος ” επισήμανε ο Γιώργος Κατσιαντώνης.

Ο Βουλευτής Λάρισας συνεχάρη θερμά τους διοργανωτές για την προσπάθεια που κάνουν εδώ και έξι χρόνια, αναδεικνύοντας σε θεσμό το Ράλι Ολύμπου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “όταν αγαπάμε κάτι πολύ, στην περίπτωση μας το κλασσικό αυτοκίνητο, και είμαστε ενωμένοι, τότε ο στόχος επιτυγχάνεται μεγαλειωδώς! ¨”.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης σημείωσε πως το φετινό Ράλι Ολύμπου αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία, αφού είναι αφιερωμένος  στη μνήμη του σπουδαίου ανθρώπου του μηχανοκίνητου αθλητισμού  στην Ελλάδα  και προέδρου του ΑΟΘ , επί 40 χρόνια, Αντώνη Παρταλιού ,που χάθηκε πρόσφατα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ