ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ Η ΑΕΛ

Ούτε στο φιλικό με τον Άρη της Football League κατάφερε να γευθεί τη χαρά της νίκης η ΑΕΛ, που έχασε με 1-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τους «κιτρινόμαυρους» της συμπρωτεύουσας.

Σε ένα κακό παιχνίδι με λίγες φάσεις ο Ηλίας Φυντάνης είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίκτες, ενώ το μοναδικό τέρμα που έκρινε τελικά την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 72’, όταν ο Κάσσος μετά από φοβερή κούρσα πέρασε τη μπάλα στο Ντούνη και εκείνος νίκησε το Θεδωρόπουλο γράφοντας το 1-0, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, αφού στο 86’ ο Κρίζμαν, εκμεταλλευόμενος λάθος της άμυνας έπιασε το σουτ χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ισοφαρίσει για τους «βυσσινί».

Άρης (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος (76′ Νέτο), Ιντζόγλου, Δεληζήσης (77′ Μαραγκός), Σόουζα, Μουμίν (77′ Λώττας), Μπαργκάν (46′ Κάσσος), Πλατέλλας (46′ Ντούνης), Πασάς (77′ Μιλούνοβιτς), Διαμαντόπουλος (72′ Στεφάνοβιτς), Τσουμάνης (46′ Τζανακάκης).

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Φάρκας, Κούσας (87′ Καρατάσιος), Γουάλας (65′ Κόντορ), Ρέντζας (57′ Γιαννιτσάνης), Μασούρας, Μπάλλας (81′ Κρίζμαν), Αγκάνοβιτς, Λεοζίνιο(46′ Μπάμπιτς), Ντέλετιτς (72′ Κρητικός), Ναζλίδης (46′ Περόνε).

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: ALL ABOUT ARIS.COM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ