ΑΦΕΡΕΓΓΥΑ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ , ΑΘ. ΠΑΙΔΗ

Ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής του 2ου Ορειβατικού Αγώνα Τσαριτσάνης και του Εξωραϊστικός Σύλλογος Τσαριτσάνης

Απουσίαζε   από τον 2ο Ορειβατικό Αγώνα Τσαριτσάνης  ,παρ΄ ότι υποσχέθηκε στήριξη του αγώνα με λόγια ,στην πράξη όμως τίποτα. Ενώ  η Οργανωτική Επιτροπή και ο Εξωραϊστικός Σύλλογος τηρήσαμε τις υποσχέσεις και τη διαφημίσαμε  τοπικά, περιφερειακά και πανελλαδικά από τα ραδιόφωνα και την ΕΡΤ 3.

Για 11  μήνες εισπράξαμε  λόγια ,υποσχέσεις που αποδείχτηκαν  κενές περιεχομένου.

Αφερέγγυα και αναξιόπιστη η Περιφέρεια Θεσσαλίας δια του υπεύθυνου εκπροσώπου της, κ. ΑΘ. Παιδή, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Τι ήταν εκείνο που τον  οδήγησε ,να εμπαίζει και να συκοφαντεί τον Εξωραϊστικό Σύλλογο και την Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα και να αφήνει εκτεθειμένο  άμεσα τον πολιτικό του προϊστάμενο;

Υπάρχουν  πολλές  ερμηνείες και εξηγήσεις  για την στάση του (βλέπε Διαύγεια Περιφέρεια Θεσσαλίας κ.τ.λ.) ,ενώ η κοινωνία και το δρομικό κίνημα τις έχουν πλέον αντιληφτεί.

Αισθανόμαστε ότι μας  συμπεριφέρεστε σαν πολίτες  γ΄  κατηγορίας ,μας εμπαίζετε, κάνετε διακρίσεις μεταξύ των συλλόγων και δυστυχώς δεν ενισχύετε , δεν στηρίζετε συλλόγους και εθελοντικές ομάδες που παλεύουν με ανιδιοτέλεια και εθελοντικά για το καλό του τόπου και της  κοινωνίας των πολιτών.

Τα καταφέραμε και χωρίς τη στήριξη της Περιφέρειας με αξιοπρέπεια και εθελοντική προσφορά ,από φορείς, συλλόγους ,ομάδες ,ΜΜΕ, υποστηρικτές και χορηγούς  καθώς και πολίτες του οποίους και ευχαριστούμε για μια φορά ακόμα.

Καταφέραμε εν τέλει να συνταιριάξουμε τη χαρά, την απόλαυση, τη γνώση, την προσπάθεια και τον  αγώνα , όλων όσων συμμετείχαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ