ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ

Χαρακτηρίζοντας ως «ανάσα» για τους δανειολήπτες τη δημιουργία του ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δ. Παπαδημητρίου εγκαινίασε το πρωί της Τρίτης στη Λάρισα το Κέντρο Ενημέρωσης-Υποστήριξης Δανειοληπτών, επί της οδού Αεροδρομίου 13.

Παρουσία του ειδικού γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φ. Κουρμούση, του υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Κόκκαλη, του δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη, του αντιπεριφερειάρχη Απ. Μπέμπη και αντιδημάρχων της Λάρισας ο κ. Παπαδημητρίου περιέγραψε σε δηλώσεις του «ένα Κέντρο, το 7ο στη χώρα και το πρώτο στη Θεσσαλία, που θα εξυπηρετήσει εκατοντάδες δανειολήπτες σε μια διαδικασία που τρέχει ταυτόχρονα με τον εξωδικαστικό συμβιβασμό και θα δώσει ανάσα στο μεγάλο πρόβλημα των κόκκινων δανείων».

Παίρνοντας το λόγο ο κ. Κόκκαλης στάθηκε στην υλοποίηση ενός πάγιου αιτήματος για τη δημιουργία γραφείου ενημέρωσης, χαρακτηρίζοντας «τομή για την ελληνική κοινωνία το νέο νόμο για των εξωδικαστικό συμβιβασμό», ενώ όπως έγινε γνωστό ήδη στη νέα πλατφόρμα έχουν μπει περίπου 2.000 επιχειρήσεις.

Τέλος στην άμεση ανταπόκριση του Δήμου Λαρισαίων ώστε να δημιουργηθεί το Κέντρο Υποστήριξης Δανειοληπτών αναφέρθηκε ο δήμαρχος Απόστολος Καλογιάννης, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να προσέρχονται για ενημέρωση και υποστήριξη προκειμένου να βοηθηθούν.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ