ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

Δήλωση του επικεφαλής της Νέας Επιμελητηριακής Δράσης Δημήτρη Αδάμ

Θα θέλαμε για μια ακόμα φορά και δημοσίως να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που βρέθηκαν μαζί μας στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Συνδυασμού μας, «Νέα Επιμελητηριακή Δράση» το περασμένο Σάββατο 7 Οκτωβρίου. Άνθρωποι που εκπροσωπούν την επιχειρηματικότητα στη Λάρισα και βρέθηκαν στο πλάι μας.

Άνθρωποι με όραμα, δράση και καταξίωση στην τοπική κοινωνία. Άνθρωποι που μας εμπνέουν και υποδεικνύουν το ρόλο μας, για τη στήριξη και τη διευκόλυνση της επιχειρηματικότητας.

Για μένα προσωπικά, είναι μεγάλη η τιμή αλλά και η ευθύνη. Η παρουσία μου στη διοίκηση του Επιμελητήριου τα τελευταία χρόνια, αλλά και η πρόθεση μου να είμαι και πάλι υποψήφιος, καθοδηγούνται και εμπνέονται από τη δική τους πορεία. Άλλωστε αυτή υπήρξε η πρώτη μας προτεραιότητα, αλλά και η μεγαλύτερη φιλοδοξία μας: Να ανοίξουμε δρόμους, να βρούμε εργαλεία και να δημιουργήσουμε συνθήκες για τις επιχειρήσεις του νομού μας. Μικρές ή μεγάλες. Και να διευκολύνουμε τη δουλειά των ανθρώπων που μοχθούν, που ρισκάρουν, που προσπαθούν.

Ήδη γίνονται απόπειρες να προσδοθούν κομματικά χαρακτηριστικά στην υποψηφιότητα του συνδυασμού μας, αλλά και στη δική μου υποψηφιότητα. Όσοι γνωρίζουμε χαμογελούμε. Όσοι καταλαβαίνουν, αντιλαμβάνονται πως η επιχειρηματικότητα, ούτε είχε, ούτε έχει, ούτε πρόκειται ποτέ να αποκτήσει κομματικά χαρακτηριστικά. Κι εμείς επιμένουμε να είμαστε στοχευμένοι στην επιχειρηματικότητα. Αυτήν εκπροσωπούμε. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ