ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΥΡΙΕ ΚΟΚΚΑΛΗ;

Ανακοίνωση του επικεφαλής της Δράσης Πολιτών Στ. Ροντούλη για την πληρωμή του μισού του 20% των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ

Πριν από μία περίπου εβδομάδα, ο υφυπουργός κ. Κόκκαλης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο ” Μαξίμ” του Τυρνάβου, είπε ενώπιον αγροτών ότι το υπόλοιπο 20% των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ, έτους 2016, θα δοθεί στους δικαιούχους παραγωγούς σε δύο δόσεις, του 10% εκάστη.

Μάλιστα, προέβλεψε ότι η πρώτη δόση θα μπορουσε να δοθεί μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε.

Όμως, η εβδομάδα έχει παρέλθει και οι αγρότες ακόμα δεν είδαν τα υπεσχημένα χρήματα στους λογαριασμούς τους.Σίγουρα, βέβαια, είδαν τον ΕΛΓΑ να μετατρέπεται σε ” δοσατζή της γειτονιάς”, αλλά τα χρήματα , που περιμένουν ως μάννα εξ ουρανού, ακόμα να τα δουν.
Πού είναι τα λεφτά, λοιπόν, κ. Κόκκαλη; Οι εξαγγελίες είναι καλές και δημιουργούν μια όμορφη ατμόσφαιρα, όμως οι αγρότες και οι οικογένειές τους δεν μπορούν να ζήσουν με αέρα κοπανιστό, κ. υφυπουργέ.Δώστε , λοιπόν, τα οφειλόμενα στους αγρότες και μην παίζετε με τον πόνο τους.Αφήστε , εξάλλου, τα επικοινωνιακά τερτίπια και δώστε στους παραγωγούς όλο το ποσό που δικαιούνται χωρίς τις αστειότητες των δόσεων που εξευτελίζουν τον ΕΛΓΑ.Άλλωστε, κ. Κόκκαλη λεφτά υπάρχουν.Όπως γνωρίζετε, ο ΕΛΓΑ προσφάτως έδωσε στην υπό εκκαθάριση ΠΑΣΕΓΕΣ 1,8 εκ. ευρώ.Δεν μπορούσαν να δοθούν τα χρήματα αυτά στους αγρότες, κ. Κόκκαλη; Κάθε απάντηση δεκτή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ