ΕΡΓΑ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕ Ο Θ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Την πρόοδο των έργων που πραγματοποιούνται για την αποκατάσταση οδοστρωμάτων στην Δημοτική Κοινότητα Νίκαιας είχε την ευκαιρία να επιθεωρήσει ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος.

Πρόκειται για ένα έργο, η μελέτη του οποίου συντάχτηκε από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου, δημοπρατήθηκε και άρχισε να εκτελείται, συνολικού προϋπολογισμού 74.400 Ευρώ. Αφορά στην πλήρη αποκατάσταση οδοστρωμάτων τα οποία είχαν φθαρεί από την πάροδο του χρόνου και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Σε αυτό το έργο εντάχθηκε και η οδός Αγίων Αναργύρων, στην έξοδο του οικισμού, όπου παρατηρούνταν χρόνιο πρόβλημα πλημμυρικών φαινομένων εξ αιτίας των όμβριων υδάτων.

Ο Δήμαρχος δήλωσε ότι προτεραιότητα της δημοτικής αρχής είναι να αποκατασταθούν σταδιακά όλα τα φθαρμένα οδοστρώματα σε κάθε Δημοτική Ενότητα του Δήμου με άμεσο στόχο να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη κίνηση των οχημάτων εντός των οικισμών. Τόνισε επίσης ότι έργα αντίστοιχου προϋπολογισμού (74.400 Ευρώ) εκτελούνται ήδη και στις Δημοτικές Ενότητες Πλατυκάμπου, Αρμενίου και Κιλελέρ.

Το δήμαρχο συνόδευαν οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών Έργων και Πρασίνου Κώστας Χατζηκωνσταντίνου και Σωτήρης Σωτηρίου, ο τέως αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Αντώνης Ρεντζιάς, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Κουκούτσης και η πολιτικός μηχανικός της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Ζωή Κράχτη.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com