Γ.ΚΑΜΙΝΗΣ: ΓΙΑ ΜΙΑ ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΧΩΡΙΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟ

«Με ανανεωμένο λόγο έχουμε πλέον την ευκαιρία να αναδιατάξουμε το πολιτικό σύστημα της χώρας, προκειμένου να οδηγηθούμε στην πρόοδο μακριά από συντεχνίες και μέσα από μια δημοκρατική λαϊκή παράταξη χωρίς το λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και βαθιά πατριωτική χωρίς το συντηρητισμό της ΝΔ».

Αυτά τόνισε το απόγευμα της Παρασκευής από τη Λάρισα ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος της Κεντροαριστεράς Γ. Καμίνης, στο πλαίσιο περιοδείας του στη Θεσσαλία.

Αναφερόμενος στον πρωτογενή τομέα παραγωγής ο κ. Καμίνης περιέγραψε μια «διαλυμένη παραγωγή» βασισμένη σε μονοκαλλιέργειες και επιδοτήσεις, τονίζοντας πως ήρθε ο καιρός για μια νέα αρχή.

«Στροφή σε αγροτικές συμπράξεις και τυποποίηση των προϊόντων είναι η απάντηση για την ανάκαμψη του πρωτογενούς τομέα», υποστήριξε ο κ. Καμίνης, ενώ κλείνοντας έκανε λόγο για μια Κεντροαριστερά που θα αποτελέσει την τομή ανάμεσα στην πρόοδο και τη συντήρηση.

«Η τομή μεταξύ δεξιάς και αριστεράς δεν επαρκεί και πλέον το ιστορικό βάρος πέφτει στους ώμους της Δημοκρατικής Παράταξης», κατέληξε ο κ. Καμίνης.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ