ΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΡΑΛΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Η ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟ)

Στους ρυθμούς του Ιστορικού Ράλι Ελλάδος 2017 κινείται από το απόγευμα της Παρασκευής η Λάρισα, σε μια μεγάλη διοργάνωση της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τους Δήμους Λαρισαίων, Τεμπών, Αγιάς και Καλαμπάκας και με τη συμμετοχή κορυφαίων οδηγών.

Η εκκίνηση του αγώνα, που ολοκληρώνεται την Κυριακή 15 Οκτωβρίου με τερματισμό στη Δημοτική Πινακοθήκη, δόθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Α’ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας, ενώ το ιστορικό ράλι περιλαμβάνει δύσκολες αλλά και πανέμορφες διαδρομές που θα επεκταθούν σε μεγάλο τμήμα της Θεσσαλίας, από το Σκλήθρο Αγιάς μέχρι την Καλαμπάκα και τα Μετέωρα.

Νωρίτερα το χώρο της Σκεπαστής, όπου λειτουργεί το Κέντρο Αγώνα και το Service Pack, επισκέφθηκαν ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Τάχος, προκειμένου να ενημερωθούν για τον αγώνα.

«Ελπίζω η Λάρισα και η Θεσσαλία να αγκαλιάσουν τη διοργάνωση», τόνισε ο κ. Καλογιάννης ευχόμενος «καλούς, πετυχημένους και ασφαλείς αγώνες».

Θυμίζουμε πως ο αγώνας περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό ημερολόγιο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA) και προσμετρά στο «Trophy for Historic Regularity Rallies» της FIA, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Regularity Rally, στο 53ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι, στο Πρωτάθλημα Ράλι Ιστορικών Αυτοκινήτων καθώς και στο Κύπελλο Βορείου Ελλάδος.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ