ΣΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΧΑΛΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Κ. Αγοραστός: Ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής, που δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια

Στη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων των κλειστών γυμναστηρίων Χάλκης και Πλατυκάμπου προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την έγκριση διάθεσης πίστωσης του έργου: «Κατασκευή δαπέδων γυμναστηρίων Χάλκης – Πλατυκάμπου και επισκευές»,

προϋπολογισμού 150.000 ευρώ (με ΦΠΑ). Το έργο υλοποιείται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και με φορέα υλοποίησης τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.

Ο κ. Κ. Αγοραστός δήλωσε για το έργο: «Ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής, που δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια. Ως αιρετή Περιφέρεια υπερβαίνουμε τις αρμοδιότητές μας και συντηρούμε αθλητικούς χώρους, στεκόμενοι με σεβασμό και ενδιαφέρων στους αθλούμενους και τους αθλητικούς συλλόγους. Τα κλειστά γυμναστήρια πέρα από τον καθαρά αθλητικό τους ρόλο, αποτελούν πόλους έλξης για τους κατοίκους των Δήμων, αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Με τα αθλητικά έργα, τις πολλαπλές διοργανώσεις και τα πρωταθλήματα, που διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, δημιουργήσαμε ρεύμα αθλητικού τουρισμού στην Θεσσαλία. Η περιφέρειά μας είναι η πρώτη αθλητική περιφέρεια στη χώρα και εκεί επιθυμούμε να παραμείνει».

Με την παρούσα εργολαβία θα εκτελεστούν εργασίες βελτίωσης στα αθλητικά κέντρα Χάλκης και Πλατυκάμπου. Πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες που αφορούν στην επισκευή της στέγης του κλειστού γυμναστηρίου, εργασίες υδατοστεγάνωσης, αποκατάστασης επιχρισμένων επιφανειών και αποκατάσταση του φθαρμένου ξύλινου δαπέδου τύπου παρκέ. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων και των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων των γυμναστηρίων.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.