ΝΙΚΟΣ ΡΕΒΗΣΙΟΣ: ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ κ. ΚΑΤΣΑΡΕ

Συνεχείς είναι πλέον οι ανακοινώσεις μελών και φίλων της ΝΔ στην περιοχή του Τυρνάβου που στοχοποιούν τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ μετά την απόφαση του ανώτατου πειθαρχικού του κόμματος για 6μηνη διαγραφή του γνωστού συνδικαλιστή Ζήση Παρλίτση.

Τη σκυτάλη στην παρούσα φάση πήρε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αργυροπουλίου – Λυγαριάς, Ν. Ρεβήσιου ο οποίος εκφράζει τη λύπη τυ για τη διαγραφή Παρλίτση και ζητά την παραίτηση του προέδρου της ΔΗΜΤΟ Χρ. Κατσαρού.

Στη δήλωσή του σημειώνει:

“Ως απλό μέλος της ΝΔ και αγροτοσυνδικαλιστής, πρέπει να ομολογήσω ότι η διαγραφή του συναγωνιστή Ζήση Παρλίτση από τη ΝΔ με λύπησε ιδιαίτερα.

Η εξέλιξη αυτή είναι πλήγμα για το κόμμα και έχει δυσαρεστήσει τον κτηνοτροφικό κόσμο της περιοχής του Τυρνάβου, καθώς ο Ζήσης Παρλίτσης προέρχεται από τα σπλάχνα της παράταξης και έδωσε μεγάλους αγώνες για τα δίκαια των κτηνοτρόφων ως απλός στρατιώτης και χωρίς να ζητήσει τίποτα και από κανέναν.Φυσικό ήταν , λοιπόν, να εκφράσει ελεύθερα, μέσα σε μια φιλελεύθερη παράταξη,  και τις απόψεις του για την προστασία της φέτας, αφού είναι ένα προϊόν άμεσα συνδεδεμένο με την επιβίωση των αιγοπροβατοτρόφων.

Συνεπώς, η διαγραφή του υπήρξε προσβλητική και άδικη και οι ευθύνες πρέπει να αποδοθούν σε συγκεκριμένα άτομα, που διέπραξαν το μεγάλο αυτό σφάλμα.

Έτσι, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου, κ. Χριστόφορος Κατσαρός, καλά θα κάνει να αναλάβει την ευθύνη του και να παραιτηθεί άμεσα, γιατί έχει εξοργίσει με τις πράξεις του τον κόσμο και τους αγωνιστές της παράταξης.Ο κύριος αυτός λειτουργεί διαιρετικά και διώχνει κόσμο από την παράταξη, τη στιγμή που η ΝΔ χρειάζεται κάθε δυνατή υποστήριξη, για να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Ο κ. Κατσαρός έχει βέβαια την ευχέρεια να παραμείνει στη θεσούλα του και να μη λάβει υπόψη τη δική μου παρότρυνση.Πρέπει, όμως, να ξέρει, πως μετά τη διαγραφή Παρλίτση δεν εκφράζει πλέον κανένα σκεπτόμενο νεοδημοκράτη στον τόπο μας και θεωρείται βαρίδι για την παράταξη. Παραιτήσου κ. Κατσαρέ. Δεν σε ανεχόμαστε πια”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ