ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ Α2 ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ Η ΑΕΛ

Την πρώτη της φετινή νίκη στο πρωτάθλημα της Α2′ Εθνικής πανηγύρισε η μπασκετική ΑΕΛ, που στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 επικράτησε εκτός έδρας της ομάδας του Αρκαδικού με 64-66, μετά από καλή εμφάνιση.

Οι παίκτες του Χρ. Χασανίδη πήραν τη διαφορά στο δεύτερο 10λεπτο και παίζοντας με πάθος κατάφεραν να “κρατήσουν” τους αντιπάλους τους που με αντεπίθεση διαρκείας έφεραν το ματς στα ίσα, καθώς σε πρόσωπο του αγώνα αναδείχτηκε ο Νίκος Κατσαρές, που ευστόχησε σε λέι απ 0,8 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, διαμορφώνοντας το 64-66, με τους γηπεδούχους να αστοχούν στην τελευταία επίθεση!

Δεκάλεπτα: 19-19, 29-43, 46-55, 64-66

Αρκαδικός (Κουστένης): Κούτρας, Βλάχος 4, Λυμπερέας 2, Παππάς, Τζαϊδας 2, Προδρόμου 21 (1), Μαραγκάκης 11(2), Αποστολίδης, Πελτιέρ 2, Γαρμπής 5(1), Τζουγκαράκης 17.

Α.Ε.Λ. (Χασανίδης): Βλαχούλης, Γκογκίδης 18 (4), Καμάρας 4 (1), Παπαχρήστος 4, Κατσαρές 8 (1), Τσιαβές, Κονδυλόπουλος, Κνέζεβιτς 6, Σαριμπαλίδης 10 (2), Γκιουλέκας 16 (3), Χανέλι, Φιλιππόπουλος.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Μετά το τέλος του ματς ο τεχνικός της ΑΕΛ Χρήστος Χασανίδης δήλωσε τα εξής: «Πετύχαμε μια σημαντική νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους μ’ εμάς. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο, καθώς στο δεύτερο κάναμε κάποια λάθη που μπορούσαμε να αποφύγουμε. Τέλος καλό, όλα καλά όμως».

Εξάλλου η διοίκηση, το προπονητικό τιμ και οι παίκτες της ΑΕΛ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν την ομάδα του Αρκαδικού για την άψογη φιλοξενία με την υπόσχεση της ανταπόδοσης στην αναμέτρηση του δεύτερου γύρου.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ