ΧΡ. ΚΑΤΣΑΡΟΣ: Η ΔΗΜΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΕΣ ΤΟΥ Ζ. ΠΑΡΛΙΤΣΗ

Στην αντεπίθεση πέρασε σήμερα με δηλώσεις του στο paidis.com ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου της ΝΔ Χριστόφορος Κατσαρός ο οποίος αφού επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας για το λόγο διαγραφής του Ζήση Παρλίτση που δεν ήταν άλλος από την ανάρτηση σχολίου κατά του προέδρου της ΝΔ στο fb

κάτω από πολιτικό σχόλιο του γράφοντα, σημείωσε με νόημα ότι η διαγραφή του συνδικαλιστή έγινε από το ανώτερο πειθαρχικό του κόμματος ύστερα από σχετική εισήγησή του για τα συγκεκριμένα σχόλια.

Παράλληλα με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Παρλίτση περί φέτας ο κ. Κατσαρός τόνισε ότι η ΔΗΜΤΟ δεν πρόκειται να αντιπαρατεθεί με τον κ. Παρλίτση για να του δώσει άλλοθι για τις πολιτικές και συνδικαλιστικές του ανεπάρκειες, επισημαίνοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και σύσσωμη η ΔΗΜΤΟ απαίτησε από τα κεντρικά όργανα του κόμματος δράσεις υπέρ της φέτας ενώ προκάλεσε και ευρεία σύσκεψη στην Αθήνα παρουσία κορυφαίων στελεχών για τη χάραξη της κομματικής πολιτικής για τη φέτα από την οποία απουσίαζε ο κ. Παρλίτσης που σήμερα αν και κομματικό στέλεχος δηλώνει όψιμος υποστηρικτής.

Ο πρόεδρος υπενθυμίζει ότι ο κ. Μητσοτάκης αλλά και το κόμμα της ΝΔ αποφάσισαν να στηρίξουν τις προτάσεις της διεπαγγελματικής για τη φέτα έστω και αν απουσίαζε ο κ. Παρλίτσης από τις κομματικές συσκέψεις που έγιναν για το εθνικό μας προϊόν, και πετά τα βέλη του στον Σμπελωνίτη συνδικαλιστή υποστηρίζοντας ότι το 2015 υπήρξε χειροκροτητής του Αλ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας σε όλους όσοι ζητούν την παραίτησή του υπενθυμίζει ότι εκλέχτηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών του κόμματος και ότι δεν συντρέχει λόγος παραίτησής του επειδή κάποια μέλη, κατευθυνόμενα από κάποια κέντρα που για τους δικούς τους λόγους  θέλουν την καρατόμησή του, για να χρησιμοποιήσουν τη ΔΗΜΤΟ για τα μικροκομματικά τους σχέδια και οφέλη.

“Ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ θα παραμείνει στη θέση του για να υπερασπιστεί, ως κόρη οφθαλμού, το καταστατικό του κόμματος και να το εφαρμόσει όπου χρειαστεί προς όφελος της ΝΔ και των μελών της”, κατέληξε ο κ. Κατσαρός.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ