ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΜΕ 9 ΠΑΙΚΤΕΣ!

Ακόμη φωνάζουν οι «βυσσινί» για ακυρωθέν γκολ του Περόνε στο 90’-Σοβαρά λάθη των διαιτητών

Απίστευτη ήττα γνώρισε η ΑΕΛ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, αφού παρά την καλή εμφάνιση του πρώτου μέρους «λύγισε» στην επανάληψη χάνοντας στο «Απόστολος Νικολαΐδης» μετά από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι από τον ΠΑΟ που αγωνιζόταν με 9 παίκτες, με 2-1,

ενώ νωρίτερα ο διαιτητής ακύρωνε κανονικό γκολ του Περόνε ως οφσάιντ!

Οι παίκτες του Ηλία Φυντάνη κατάφεραν να περιορίσουν τις κινήσεις των «πρασίνων», ενώ έχασαν ευκαιρίες με τους Φάρκας και Ντέλετιτς να απειλούν στο πρώτο μέρος χωρίς να καταφέρνουν να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους, ενώ με την έναρξη της επανάληψης ο ΠΑΟ άνοιξε το σκορ με το Βιγιαφάνες να βρίσκει στόχο από τα 11 βήματα, μετά από πέναλτι που δόθηκε όταν ο Ρέντζας «παρενόχλησε» εντός περιοχής το Μολίνς, παράβαση που αμφισβητήθηκε από τους «βυσσινί» με την ΠΑΕ να προχωρά σε ανακοίνωση κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η ΑΕΛ βγήκε μπροστά για την ισοφάριση και στο 56’ ύστερα από καταπληκτική ενέργεια του Ντέλετιτς ο Λεοζίνιο πήρε τη μπάλα, έκανε το πλασέ με το αριστερό από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής για να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων!

Την κλάση του έδειξε στο 61’ ο Μπόζοβιτς, όταν εξουδετέρωσε με το ένα χέρι βολίδα του Λουντ, ενώ στο 70’ ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ είπε όχι και σε ενέργεια του Χίλιεμαρκ.

Από το 77’ ο ΠΑΟ βρέθηκε να αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο, όταν ο Σιλά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο παιχνίδι στο Ναζλίδη και 1’ λεπτό αργότερα η ΑΕΛ έφερε το παιχνίδι στα ίσα, όταν ο Λεοζίνιο εκτέλεσε φάουλ με το αριστερό, ο Περόνε βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας και με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟ ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Το παιχνίδι είχε απίστευτη εξέλιξη, αφού στο 80’ η ΑΕΛ επιχείρησε την ανατροπή, με το Βλαχοδήμο να λέει «όχι» στο Μασούρα, ενώ στο 83’ ήταν η σειρά του Μπόζοβιτς να κατεβάσει ρολά σε ενέργεια του Μολίνς!

Στο 84’ ο ΠΑΟ έμεινε με 9 παίκτες, όταν μόλις 2’ λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο ο Άλτμαν είδε την απευθείας κόκκινη αφού πάτησε στο κεφάλι τον πεσμένο στο έδαφος Ντέλετιτς!

Στο 90’ η ΑΕΛ έφτασε στην ανατροπή, όταν ο Περόνε από κανονική θέση σκόραρε για το 1-2, με το διαιτητή να ακυρώνει το τέρμα μετά από λανθασμένη υπόδειξη του βοηθού του, ενώ στα 5’ λεπτά των καθυστερήσεων η μπάλα ανεβοκατέβαινε στις δύο εστίες, για να φτάσουμε στο 93’, όταν ο Χίλιεμαρκ έκανε τη σέντρα από μακρινή απόσταση, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Μπόζοβιτς, δείχνοντας να έχει «βρει» το κεφάλι του Φάρκας, την ώρα που η κερκίδα έπαιρνε φωτιά, με τους φιλάθλους του ΠΑΟ να βρίζουν εν χορώ το μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ Α. Κούγια, πανηγυρίζοντας το τελικό 2-1!

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Χουλτ, Κολοβέτσιος, Μολέδο, Κουλιμπαλί, Λουντ (90′ Ρέις), Κουρμπέλης, Σιλά, Βιγιαφάνες (82′ Άλτμαν), Χίλιεμαρκ, Μολίνς (90’+3′ Μουνιέ).

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ζίζιτς, Φάρκας, Ρέντζας, Γουάλας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς (69′ Περόνε), Λεοζίνιο, Ναζλίδης (90’+1′ Γιαννιτσάνης), Ντέλετιτς (88′ Λαγός), Μασούρας.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Δίνοντας στη δημοσιότητα το σχετικό πλάνο οργισμένη ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΛ για το ακυρωθέν γκολ του Περόνε, ενώ στη σχετική ανακοίνωση σημειώνονται τα εξής:

“Ληστεία κ. Γραμμένε..
Ληστεία κ. Τριτσώνη…
Ληστεία κ. Κουκουλάκη…
Ληστεία κ. Περέιρα…

Σας ορκιζόμαστε ότι δεν ξανακάνουμε ανακοίνωση στον κ. Σαββίδη….

Κ. Καραβασίλη ευχόμαστε να μην ξανασφυρίξεις και να το πληρώσεις αυτό το έγκλημα που έκανες σήμερα…”

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: SPORT 24

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ