ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΤΗΣ ΝΔ

Η επιστολή παραίτησης του κτηνοτρόφου Αθανάσιου Τζιαφέτα

Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, που σχετίζονται με τη διαγραφή του Ζήση Παρλίτση από τη ΝΔ, είμαι υποχρεωμένος να παραιτηθώ από τη θέση του Τομεάρχη Κτηνοτροφίας της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου.

Η απόφασή μου αυτή υπαγορεύεται από την κτηνοτροφική μου ιδιότητα και από τον προσωπικό αγώνα που καιρό τώρα δίνω για την προστασία της φέτας, ένα προϊόν που θεωρείται και είναι ο ζωοδότης της ελληνικής αιγοπροβατοτροφίας.

Οι αποφάσεις της ΔΗΜΤΟ μου προξένησαν άσχημες εντυπώσεις και με κατέπληξαν, διότι εντελώς αβασάνιστα και επιπόλαια “χτυπήθηκε” ένας εξαιρετικός και ηθικός συνάδελφος κτηνοτρόφος, με αποτέλεσμα ο τοπικός κτηνοτροφικός κόσμος δικαίως να στραφεί εναντίον της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου και του προέδρου της.

Προσωπικά, δεν με ενδιαφέρουν τα κίνητρα κανενός και οι όποιες αντιπαλότητες των όποιων “ομάδων” συγκρούονται εντός της ΔΗΜΤΟ με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ενότητα και το ηθικό πλεονέκτημα της ΝΔ, για την οποία θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, χωρίς ταυτόχρονα να υποστέλλω τη σημαία των δικαίων του κτηνοτροφικού κόσμου.

Έτσι, ελπίζω η δική μου παραίτηση να εκτονώσει την οργή των κτηνοτροφών εις βάρος της ΔΗΜΤΟ και να λειτουργήσει εξυγιαντικά στην περαιτέρω πορεία του οργάνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ