ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΧΟΡΙΑΜΒΟΥ

Μαθήματα Φωτογραφίας με τμήμα για αρχάριους  και νέο τμήμα για   προχωρημένους ξεκινούν την μεθαύριο Πέμπτη 19 Οκτώβρη στις 6 μμ στον πολιτιστικό πολυχώρο του ΧΟΡΙΑΜΒΟΥ  με εισηγητή τον Φωτογράφο –Φωτορεπόρτερ Αποστόλη Ντόμαλη .

Το φωτογραφικό εργαστήρι απευθύνεται   σε  κάθε ενδιαφερόμενο που διαθέτει  μια απλή φωτογραφική μηχανή ή ακόμη και το κινητό του.

Για όποιον  διαθέτει τις βασικές γνώσεις Φωτογραφίας και την αντιστοιχη κάμερα μπορεί να δηλώσει στον νέο κύκλο που απευθύνεται σε προχωρημένους

Τα μαθήματα  διοργανώνονται με βάση τις ανάγκες της εποχής μας συνταιριάζοντας   την ιστορία , την θεωρία  και  την πρακτικήτης Φωτογραφίας .Φιλοδοξεί να δώσει το έναυσμα για μια καλύτερη σχέση με την εικόνα και την τεχνική της λήψης ,συνδυάζοντας εκείνες τις βασικές γνώσεις που θα απελευθερώσουν δημιουργικά και τον πιο αδαή ,που θα εμπνεύσουν τον νέο ερασιτέχνη για περαιτέρω εξέλιξη ,ανακαλύπτοντας  τις  κρυφές δυνατότητες τους για μια σειρά από  θέματα της της καθημερινής ζωής και του ενδιαφέροντος του.

Φρεσκάρετε την ματιά σας ,και τις γνώσεις σας και ανακαλύψτε ή επαναπροσεγγίστε τον κόσμο της φωτογραφίας ,της ιστορίας ,της τεχνικής ,βοηθώντας την  δική σας αισθητική προσέγγιση  στην καθημερινότητα που βιώνετε.

Ζούμε στην εποχή της εικόνας ,βομβαρδιζόμαστε με πληροφορίες ας προετοιμαστούμε κατάλληλα ως πομποί αλλά και ως δέκτες με τα κατάλληλα εφόδια ώστε να διευρύνουμε την αντίληψη μας!

Τα μαθήματα   θα γίνονται  2 ώρες την εβδομάδα και θα περιλαμβάνονται  θεωρία,αισθητική  καθώςκαι πρακτική  εξάσκηση  με φωτογραφικές εξορμήσεις κατά  τακτά χρονικά διαστήματα .

Πληροφορίες Γαληνού 5 και Φαρμακίδου

τηλ   2411101963 Χορίαμβος

εγγραφές στην γραμματεία του Χορίαμβου καθημερινά  6-10 μμ

6973713737

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ