Π. ΠΟΛΑΚΗΣ: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣΤΡΑΒΗ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΧΕΔΙΟ

Επίθεση εναντίον του εισαγγελέα που πρότεινε στο δικαστήριο την απόρριψη της αίτηση αναστολής έκτισης ποινής στην Ηριάννα και τον Περικλή που έχουν καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών για «συμμετοχή τους Πυρήνες της Φωτιάς», εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης μέσω Facebook.

Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 11 το βράδυ ο κ. Πολάκης έγραψε στο Facebook απευθυνόμενος στον εισαγγελέα της υπόθεσης σε β’ ενικό πρόσωπο: «Πεσμου Κυρ-εισαγγελέα (Γεράκη): Πότε κοιμήθηκες πιο ανάλαφρα; Όταν αναβλήθηκε η δίκη για τη Ζημενς επειδή δεν είχε μεταφραστεί το βούλευμα ή σήμερα που κράτησες στη φυλακή την Ηριάνα και τον Περικλή;;;;;;;;».

Η πρώτη επίθεση που εξαπέλυσε πάντως για την υπόθεση ο κ. Πολάκης ήταν λίγη ώρα αφού έγινε γνωστή η απόφαση του δικαστηρίου με ανάρτηση πάλι στο Facebook στην οποία έγραφε: «Δεν είναι ΤΥΦΛΗ!!!! Είναι ολοστραβη και εξυπηρετεί σχέδιο …..(ένα τμημα της σοβαρό). Αν ήταν Ακης ,Χριστοφοράκος,στέλεχος της νοβαρτις,λαμόγιο που πήρε μίζες ,Χρυςαυγίτης δολοφόνος θα ήταν έξω……».

iefimerida.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ