ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΗ ΔΕΠΣΤΑ

Ανακοίνωση με την οποία ζητά να του δοθεί το έγγραφο της σύμβασης για την προμήθεια πετρελαίου από τη ΔΕΣΠΤΑ εξέδωσε ο επικεφαλής της “Δράσης Πολιτών” Αστ. Ροντούλης. Στην ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Τον περασμένο Μάιο, η “Δράση Πολιτών”, μέσω του επικεφαλής της κ. Στέλιου Ροντούλη, ζήτησε εγγράφως από τη διοίκηση της ΔΕΣΠΤΑ τη Σύμβαση προμήθειας πετρελαίου και τα Τιμολόγια που εκδόθηκαν για την προμήθεια του προαναφερθέντος πετρελαίου.

Δυστυχώς, φθάσαμε στα μέσα Οκτωβρίου και τίποτα δεν μας έχει δοθεί, προφανώς καθ’ υπαγόρευση του κ. Σαρχώση, ο οποίος ακολουθεί μια απαράδεκτη πολιτική αδιαφάνειας στην οικονομική διαχείριση του Δήμου Τυρνάβου.
Οι μεθοδεύσεις Σαρχώση αποτελούν σκοτεινή σελίδα στα δημοτικά μας πράγματα.Είναι αδιανόητο και αντιδημοκρατικό να αποκρύβονται οικονομικά στοιχεία από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.Πρώτη φορά ακολουθούνται τέτοιου είδους πρακτικές στο Δήμο Τυρνάβου, καθώς όλες οι προηγούμενες δημοτικές αρχές δεν έδειχναν την κρυψίνοια και την ξεδιαντροπιά του κ. Σαρχώση στη διαχείριση των οικονομικών του Δήμου.
Έτσι, τα ερωτήματα που τίθενται από τους πολίτες του Τυρνάβου είναι αυτονόητα:1)Γιατί δεν δίνονται τα οικονομικά στοιχεία που ζητούνται από τη “Δράση Πολιτών”; 2)Γιατί επικρατεί τόσο μεγάλη αδιαφάνεια στα οικονομικά της ΔΕΣΠΤΑ; 3) Ποιοι και πόσοι επωφελούνται από το καθεστώς της οικονομικής αδιαφάνειας που επέβαλε ο κ. Σαρχώσης; 4) Γιατί ποτέ ο κ. Σαρχώσης δεν τόλμησε να κάνει μια ανοιχτή συζήτηση για τα οικονομικά της ΔΕΣΠΤΑ, μολονότι προκλήθηκε επανειλημμένα από την αντιπολίτευση;
Ελπίζουμε να απαντηθούν τα ερωτήματα που θέτουμε και κυρίως να δοθούν, έστω και τώρα, τα οικονομικά στοιχεία που ζητήσαμε.Ανεξαρτήτως της όποιας εξέλιξης, όμως, δηλώνουμε με κάθε σαφήνεια πως όταν η “Δράση Πολιτών” θα αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου, μετά την εκφρασθησομένη εμπιστοσύνη των συνδημοτών,θα γίνει ένας ενδελεχής έλεγχος στα οικονομικά της ΔΕΣΠΤΑ και” κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του”, καθώς όλα τα στοιχεία θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ