ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ανακοίνωση της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου

Με έγγραφη αίτησή του στις 26 Ιούνη 2017, το Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, ζήτησε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Λαρισαίων, να θέσει για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, με τη διαδικασία της προ ημερήσιας διάταξης, το θέμα των απλήρωτων εργαζόμενων του Δημοτικού Γηροκομείου Λάρισας,

προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα.

Μέχρι σήμερα, δεν είχαμε καμία απάντηση, παρ’ ότι και σε τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου του ΕΚΝΛ με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, υποσχέθηκε ότι θα το έβαζε σύντομα για συζήτηση.

Εύλογα καταλήγουμε στο συμπέρασμα, ότι δεν επιθυμεί να το θέσει για συζήτηση, αφού πέρασαν σχεδόν 4 μήνες από τότε.

Ωστόσο, όμως το πρόβλημα της απλήρωτης εργασίας, που ξεκινά από παλιότερα, επιδεινώνεται, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενες να έχουν σοβαρά προβλήματα αφού χρωστούν στην εφορία, στη ΔΕΗ και αλλού, με όσους κινδύνους εγκυμονεί αυτό για τα σπίτια τους ή την παροχή ηλεκτρικού.

Οι συνεχείς υποσχέσεις της διοίκησης του γηροκομείου, ότι θα βρεθεί λύση, αποδεικνύονται χωρίς αντίκρυσμα και οι εργαζόμενες δεν είναι διατεθειμένες πλέον να υπομένουν την απληρωσιά και την κοροϊδία.

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, επαναφέρει δημόσια το αίτημα για συζήτηση του θέματος στο δημοτικό συμβούλιο και την άμεση εξασφάλιση της πληρωμής των δεδουλευμένων σε όλο το προσωπικό και της πληρωμής κάθε μήνα του τρέχοντος μισθού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ