ΗΜΕΡΑ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΠΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

“Ο πόνος σου θεραπεύεται! Σε περιμένουμε για να τον αντιμετωπίσουμε μαζί”, σημειώνει ο διοικητής των νοσοκομείων της Λάρισας

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Παρηγορικής Φροντίδας 2017, η Αναισθησιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, συμμετέχοντας στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. (Ελληνική Εταιρεία Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας) την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

«Ημέρα Ανοιχτών Ιατρείων Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας 2017», ενημερώνει το κοινό ότι τα Ιατρεία Πόνου (Χρόνιου Καλοήθους, Κακοήθους και Βελονισμού) θα είναι ανοιχτά από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Οι πολίτες που θα προσέρχονται στο Ιατρείο Πόνου (Εξωτερικά Ιατρεία, 1ος όροφος, γραφείο 37) και στο Ιατρείο Βελονισμού (2ος όροφος, Πτέρυγα Γ, γραφείο 94) θα ενημερώνονται από τους ιατρούς της Κλινικής για το θεραπευτικό έργο των ιατρείων και τις δυνατότητες της θεραπείας.

Οι Ιατροί της Αναισθησιολογικής Κλινικής (Ελένη Αρναούτογλου Καθηγήτρια-Δ/ντρια, Αργυρώ Πετσίτη Δ/ντρια ΕΣΥ, Αλεξάνδρα Χαραλαμπίδου Επιμελήτρια Α΄, Λάσδα Ελένη Επικουρική Ιατρός, Λαού Ελένη Επιμελήτρια Β΄ΕΣΥ, Κατερίνα Κουτσοθύμιου Επικουρική Ιατρός) περιμένουν να σας γνωρίσουν, να σας ενημερώσουν, να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ