ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Την ήττα με 0-3 στην έδρα του από το ΝΠΣ Βόλο γνώρισε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Αχιλλέας Φαρσάλων, στο πλαίσιο της εμβόλιμης 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι παίκτες του Μ. Τριανταφυλλόπουλου το πάλεψαν απέναντι στο φαβορί του 4ου ομίλου, ωστόσο βρέθηκαν από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, αφού μόλις στο 3’ ο Μελισσόπουλος με κεφαλιά έκανε το 0-1, ενώ το βολιώτικο σωματείο δείχνοντας τις προθέσεις του είχε και δοκάρι με τη συμπλήρωση του 20λέπτου με τον Μάντζη.

Στο 41’ ο Ηλιόπουλος πέτυχε το 0-2 με όμορφη ατομική ενέργεια, με τον Πίτου Γκαρσία να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 0-3 στο 54’, ύστερα από καλοχτυπημένο φάουλ.

Οι Φαρσαλινοί βγήκαν μπροστά για το γκολ της τιμής, με τον Οικονόμου να βρίσκει δίχτυα στο 62’, γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ κάτω από τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσοκέρας, Μάρκου, Καραμπούζης (63′ Mπένος), Κούλπας, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας (49′ Κουρούμαλος), Κόλα, Μανιώτης (63′ Καραγκούνης), Συράκος, Λόλας, Χατζής (71′ Κατσανάκης).

ΝΠΣ Βόλος (Χουάν Φεράντο): Μπουργάνης, Ντετάκης, Ντόσης, Δημόπουλος, Ηλιάδης, Πιαστόπουλος (81′ Διμηνάς), Μελισσόπουλος, Καμπαγέρο (57′ Ζέρης), Μάντζης (66′ Δεμιρτζόγλου), Γκαρσία (72′ Σαλαμούρας), Ηλιόπουλος.

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: ifarsala

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ