Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΣΠΤΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗ

Αμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου της ΔΕΣΠΤΑ Ανδρέα Ντάμτσιου στα όσα ανέφερε χθες ο επικεφαλής της “Δράσης Πολιτών” για το θέμα της προμήθειας πετρελαίου από την επιχείρηση. Απαντώντας στον κ. Ροντούλη ο Ανδ. Ντάμτσιος αναφέρει:

“Με έκπληξη διάβασα την επίθεση που εξαπέλυσε ο κ. Ροντούλης στο δήμαρχο Τυρνάβου για ένα θέμα που ουσιαστικά δεν υπάρχει και κυρίως για ένα θέμα για το οποίο ο κ. Σαρχώσης δεν φέρει απολύτως καμία ευθύνη. Θα πρέπει να γνωρίζει ο κ. Ροντούλης ότι η ΔΕΣΠΤΑ έχει και πρόεδρο και διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο θα μπορούσε να μετέχει και η παράταξη του κ. Ροντούλη αλλά δεν θέλησε, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη διοίκηση της επιχείρησης. Κατά συνέπεια η επίθεση στον δήμαρχο είναι και άδικη και αδικαιολόγητη.

Οσον αφορά τώρα τα περί σύμβασης και τιμολογίων για την προμήθεια πετρελαίου, θα πρέπει να ενημερώσω τον κ. Ροντούλη ότι η ΔΕΣΠΤΑ δεν έχει υπογράψει καμία σύμβαση με κάποια επιχείρηση καυσίμων επειδή οι ποσότητες που χρειάζεται  είναι ελάχιστες όπως φαίνεται και από τα τιμολόγια τα οποία και θα δώσουμε στον κ. Ροντούλη στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Τέλος με αφορμή και τη νέα επίθεση σε μία δημοτική επιχείρηση που δίνει μάχη για να σταθεί στα πόδια της θέλω να ελπίζω ότι γίνονται τυχαία όταν ξεκινά η περίοδος αυξημένης κίνησης στο σφαγείο”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ