ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ

Εγκαινιάστηκε σήμερα από περιφερειάρχη και δήμαρχο ο νέος παιδικός σταθμός στο χωριό (ΦΩΤΟ)

Ευχάριστη εξέλιξη που πιστοποιεί την άψογη όσο και αποτελεσματική συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας με το Δήμο Τυρνάβου προέκυψε για την αντιπλημμυρική προστασία του Αργυροπουλίου, δρομολογώντας λύση για το πρόβλημα της περιοχής.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση ύψους 300.000 ευρώ προς την Περιφέρεια από το υπουργείο Οικονομίας, με το κονδύλι να διατίθεται για την εκπόνηση μελέτης για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στο Αργυροπούλι, με τη διευθέτηση του χειμάρρου Καναρά αλλά και την εξυγίανση της λίμνης του Αργυροπουλίου.

Δεν έκρυβε τη χαρά του στο πλαίσιο της τελετής των εγκαινίων του δημοτικού παιδικού σταθμού του Αργυροπουλίου ο δήμαρχος Τυρνάβου Παναγιώτης Σαρχώσης, αφού οι σχετικές επαφές και το τρέξιμο έπιασαν τόπο, δίνοντας λύση σε καίριο ζήτημα της περιοχής.

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Εν τω μεταξύ το νέο κτίριο του δημοτικού παιδικού σταθμού Αργυροπουλίου εγκαινιάστηκε σήμερα από το δήμαρχο Τυρνάβου και τον περιφερειάρχη Κ.Αγοραστό, παρουσία της ΠΔΕ Θεσσαλίας Ελ. Αναστασοπούλου, των αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων του πρώην προέδρου της κοινότητας κ. Τριανταφύλλου εκπροσώπων των τοπικών φορέων και κατοίκων του χωριού.

Ο παιδικός σταθμός στεγάζεται σε ένα κτίριο που παραχωρήθηκε δωρεάν στο Δήμο Τυρνάβου από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Αργυροπουλίου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» και έχει ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία του και φιλοξενεί περί τα είκοσι παιδιά οικογενειών της Τ.Κ. Αργυροπουλίου.

Το έργο ολοκληρώθηκε στις 28/06/2017, έναντι  συνολικής δαπάνης ποσού 80.553,48 €

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ