ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΥΨΗ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΕΜΦΑΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ

Παραιτήθηκε ο προπονητής του Ελευθεραί

Με την ψυχολογία στα ύψη υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική στο ντέρμπι των πρωτοπόρων το Κιλελέρ ο Αμπελωνιακός, που στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΛ επιβλήθηκε εκτός έδρας του Ελευθεραί με το εντυπωσιακό 2-5,

σε μια ήττα που οδήγησε και στην παραίτηση του προπονητή των γηπεδούχων Β. Κώτσιου.

Αποφασισμένοι οι παίκτες του Γ. Αλεξούλη πήραν προβάδισμα με τη συμπλήρωση του ημιώρου με τέρμα του Ψύρρα, ενώ η απάντηση του Α.Ο Ελευθερών ήρθε με την έναρξη της επανάληψης, όταν ο Αθανασούλης με ψύχραιμο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Αμπελωνιακός βρήκε άμεσα την απάντηση, καθώς στο 48’ ο Ελευθέρογλου σημείωσε το 1-2, ενώ στο 55’ και πάλι ο Ψύρρας έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του γράφοντας το 1-3 για τον Αμπελωνιακό.

Το Ελευθεραί έδειξε να ξαναμπαίνει στο παιχνίδι στο 57’, όταν ο Γ. Μαυρουδής που είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή νίκησε με σουτ έξω από την περιοχή το Βραζιτίκο μειώνοντας σε 2-3, ωστόσο στο 70’ ο Ελευθέρογλου έκανε το 2-4, με τον Τσετιροκλή στο 90’ να δίνει διαστάσεις στη νίκη γράφοντας το 2-5 για τους φιλοξενούμενους.

Α.Ο. Ελευθερών (Βαγγέλης Κώτσιος): Σαρακατσάνης, Γεωργουλόπουλος (46′ Αετόπουλος), Αθανασούλης, Μέκρας, Χρ., Ντελόπουλος, Μέκρας Γ. (55′ Τσιάμης), Καββαδίας, Ρουμελιώτης (46′ Μαυρουδής Ι.), Ραχής (46′ Μαυρουδής Αντ.), Γκόγκουρας, Ευστρατίου.

Αμπελωνιακός (Γιάννης Αλεξούλης):Βραζιτίκος, Μαυρίδης, Κωτούλας, Αλεξόπουλος, Νταφούλης (70′ Ζυγούρης), Χατζούλης, Τσετιροκλής, Ψύρρας, Ελευθέρογλου, Πατρίκου, Χότζα (85′ Μεσημέρης).

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ