ΝΕΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΣΤΟΝ ΧΡ. ΚΑΤΣΑΡΟ

Και πέραν του Τυρνάβου έρχονται οι επιθέσεις κατά του προέδρου της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου Χρ. Κατσαρού για τη διαγραφή του προέδρου του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αμπελώνα Ζ. Παρλίτση για 6 μήνες από τη ΝΔ, γοα αναρτήσεις του στο fb.

Τη σκυτάλη πήραν ο πρόεδρος του κτηνοτροφικού συλλόγου Τυρνάβου και περιχώρων Δ. Δόκος αλλά και η πρόεδρος των κτηνοτρόφων της Μαγνησίας Χ. Διβάνη.

O κ. Δημήτριος Δόκος δηλώνει ότι “μέλη της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου της ΝΔ μετά τη ψήφιση της CETA από την ευρωβουλή διαπληκτίζονται συνέχεια στο fb με κτηνοτρόφους όπως συνέβη και σε εμένα τον ίδιο παρόμοιο περιστατικό με τον κ. Παρλίτση. Η συμπεριφορά τους είναι απαράδεκτη .Θέλω να μας απαντήσει ο κ. Κατσαρός…..είναι τελικά με τη ΦΕΤΑ και τους κτηνοτρόφους ή μήπως με τις πολυεθνικές…”.

Πιο σκληρή στις δηλώσεις της η κ. Χαρούλα Διβάνη σημειώνει: “παραιτούμαι για έξι μήνες από μέλος της ΝΔ ως ένδειξη διαμαρτυρίας απέναντι σε συμπεριφορές φίμωσης του συνδικαλισμού.

Κάποιοι καρεκλοκένταυροι που νομίζουν πως ο συνδικαλισμός στους κτηνοτρόφους έχει χρώμα…κάνουν λάθος. Στηρίζω απόλυτα τον Ζ. Παρλίτση και καλώ όλους τους κτηνοτρόφους της χώρας να ξεσηκωθούν απέναντι σε συμπεριφορές στυλ Κατσαρού που προσπαθεί να φιμώσει την κτηνοτροφία… Είμαστε όλοι απέναντί σου κ. Κατσαρέ…”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ