ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ

Σε καμία περίπτωση δεν αντέχει κριτική η αναμέτρηση του Γυμναστικού Λάρισας –Φάρου με τον ΠΑΟ, με τη διαφορά δυναμικότητας από τη μια αλλά και τα προβλήματα και τις απουσίες από την άλλη να μην επιτρέπουν στο Γυμναστικό να φανεί ανταγωνιστικός απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Κερδισμένο αν μη τι άλλο το μπάσκετ, αφού πάνω από 2.500 φίλαθλοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση που ξανάφερε μετά από χρόνια τόσο κόσμο στο κλειστό, ενώ απαρατήρητη δεν πέρασε και η «κόντρα» του κόουτς Σκουρτόπουλου με τον Παππά.

Βλέπετε τα… απόνερα της μη κλήσης στην Εθνική “πλημμύρισαν” το κλειστό της Νεάπολης με το νεαρό σουτέρ να φιλοδωρεί με 3ποντα το λαρισινό καλάθι.

«Πάρε το Χρηστίδη εσύ…», διαβάστηκαν τα χείλη του Παππά όταν μετά από εύστοχο 3ποντο γύρισε προς το Θ. Σκουρτόπουλο!

Έχουμε κάποια παιδιά από την Ευρωλίγκα στην προεπιλογή κι έτσι έπρεπε να εξασφαλίσουμε ένα γκρουπ παικτών. Είναι μία καλά δομημένη ομάδα με αναλογία σε όλες τις θέσεις. Αυτό είναι το καλύτερο υλικό που μπορούμε να διαθέσουμε. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα. Το να καλέσομε 15 παιδιά από την Ευρωλίγκα και στο τέλος να μην έχουμε ομάδα να παρατάξουμε δεν έχει νόημα” αρκέστηκε να πει στη δημόσια τηλεόραση μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής Θ. Σκουρτόπουλος.

Είπαμε, όπως και να’χει κέρδισε το άθλημα!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ