Γ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΝΕΝΟΣ

Επίθεση «ιδεολογικού και πολιτικού χαρακτήρα» ενάντια στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά και στη ΝΔ εξαπέλυσε από τη Λάρισα ο βουλευτής Αργολίδας και υποψήφιος για την προεδρία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς Γιάννης Μανιάτης.

Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε το πρωί της Τετάρτης στα γραφεία της ΝΕ Λάρισας του ΠΑΣΟΚ ο κ. Μανιάτης περιγράφοντας ως «πολιτικό του καθήκον να δηλώσει στρατιώτης της παράταξης ασχέτως εκλογικού αποτελέσματος» άσκησε δριμεία κριτική στη συγκυβέρνηση αλλά και στην πολιτική της ΝΔ.

«Στέλνουμε το μήνυμα σε όλους πως δεν είμαστε πολιτικό τους συμπλήρωμα», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του κ. Μανιάτη, ο οποίος περιέγραψε το εξαιρετικό ενδιαφέρον των πολιτών για τη σύσταση του νέου φορέα, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως πάνω από 150.000 άτομα θα πάρουν μέρος στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου.

«Στόχος μας παραμένει να οδηγήσουμε τη δημαγωγία του ΣΥΡΙΖΑ σε πολιτική ήττα, αλλά και να ανατρέψουμε τον αγοραίο συντηρητισμό της ΝΔ που πορεύεται με “χρυσό χορηγό” τον Αλέξη Τσίπρα», υπογράμμισε ο Γ. Μανιάτης, ενώ κλείνοντας και αναφερόμενος στα μνημόνια τόνισε πως «η χρεωκοπημένη κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή οδήγησε τη χώρα στα μνημόνια, ενώ η τραγική διαπραγμάτευση του 2015 έφερε άλλα δύο αχρείαστα μνημόνια για τον τόπο».

«Η Ελλάδα των επενδύσεων και της αρμονικής συνεργασίας είναι τελικά αυτή που θα ξεπεράσει τα μνημόνια και την κρίση», κατέληξε ο Γ. Μανιάτης.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ