Ο ΑΔΩΝΙΣ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ

Με απόφαση του προέδρου της ΝΔ η βουλευτής του κόμματος Κατερίνα Παπακώστα είναι από σήμερα εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ. Αφορμή στάθηκε η τοποθέτηση της κ. Παπακώστα χθες στη Βουλή, με την οποία υποστήριξε πως «έγιναν προσωπικές αναφορές στον Πάνο Καμμένο που είναι άσχετες με το νομοσχέδιο»,

με σαφείς αιχμές κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, που είχε μιλήσει νωρίτερα.

Αφορμή στάθηκε η τοποθέτηση της κ. Παπακώστα χθες στη Βουλή, με την οποία υποστήριξε πως «έγιναν προσωπικές αναφορές στον κύριο υπουργό (Πάνο Καμμένο) που είναι άσχετες με το νομοσχέδιο», με σαφείς αιχμές κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, που είχε μιλήσει νωρίτερα.

Η αντίδραση Παπακώστα

Σε δήλωση με την οποία απαντά στην απόφαση διαγραφής της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε η Κατερίνα Παπακώστα, μια τοποθέτηση που έχει ως τίτλο, «Αναφαίρετον όπλον αρετή».

Αναλυτικά τι αναφέρει η βουλευτής:

«Ως πολιτικός είμαι πιστή στις αρχές στις οποίες θεμελιώθηκε η Νέα Δημοκρατία από τον ιδρυτή της Κωνσταντίνο Καραμανλή. Στην πολιτική μου διαδρομή, επιλέγω να μην επηρεάζομαι από τις Σειρήνες των καιρών.

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ποτέ δεν δίστασε να ταράξει τα θολά νερά, προκειμένου να θεμελιώσει μία κοινωνία ενωμένη, δημοκρατική, φιλελεύθερη και με σεβασμό στην αξιοπρέπεια όλων των πολιτών, έχοντας στον πυρήνα της πολιτικής τον άνθρωπο.

Ο κοινοβουλευτικός μου λόγος στη Βουλή των Ελλήνων διατρέχεται από το μέτρο και τη μετριοπάθεια και θεωρώ πως αναίτια και ανυπαίτια ελήφθη η απόφαση διαγραφής μου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Εμφορούμαι, λοιπόν, από αυτές τις αρχές, δεν τις προδίδω και δεν τις παραδίδω, όσο και αν κοστίζουν. Παραμένω αμετακίνητη από την υπεράσπισή τους.

Αυτά προς το παρόν».

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.