ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΚΟΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Μεγάλη νίκη αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο πέτυχε σήμερα στον Τύρναβο για το κύπελλο η τοπική ομάδα επικρατώντας με 5 – 2 του Φαλανιακού και μάλιστα με ανατροπή αφού το τέλος του ημιχρόνου τη βρήκε πίσω στο σκορ με 0-2.

Οι παίκτες του Φαλανιακού μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και αιφνιδιάζοντας τους αντιπάλους τους πέτυχαν δύο γκολ στα πρώτα 20′ του παιχνιδιού,

Αυτά τα δύο τέρματα αφύπνισαν τους παίκτες του Νίκου Αλεξούλη που ισορρόπησαν το παιχνίδι και πέρασαν στην αντεπίθεση, αλλά στάθηκαν άτυχοι αφού δύο τελικές προσπάθειες βρήκαν τα δοκάρια της αντίπαλης ομάδας..

Στο δεύτερο ημίχρονο η υπεροχή των παικτών του Τυρνάβου συνεχίστηκε και αυτή τη φορά έφερε καρπούς αφού μείωσαν το σκορ στο 50′ με τον Λιάκο και ισοφάρισαν στο 68′ με τον Τζιόλα.

Η ισοφάρισα έβαλε φτερά στους κυανέρυθρους που πέτυχαν να προηγηθούν στο 80′ με τον Νάτση, πέτυχαν 4ο γκολ με τον Καραλή στο 90′ και έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους με ένα ακόμη τέρμα που πέτυχε στην εκπνοή του αγώνα ο Τζιόλας.

Τύρναβος 2005 (Ν. Αλεξούλης): Γραβάνης, Μπάκος (89′ Τσατσελάρι Λ.), Τσατσελάρι Ρ., Καρακάνος (46′ Κοκόμπελης), Αυλογιάρης, Βλιώρας, Λιάκος (60′ Νάτσης), Γανός, Τσούτσας (55′ Καραλής), Πατσιωτός, Τζιόλας.

Η διοίκηση του Τυρνάβου με ανακοίνωσή της εκφράζει τις ευχαριστίες της στον γνωστό επιχειρηματία Αθανάσιο Κασίδη για την οικονομική και ηθική στήριξη στην ομάδα, καθώς επίσης και στον πρώην πρόεδρο του συλλόγου Αχιλλέα Δόκο που βρίσκεται συνέχεια δίπλα στην ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ