ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΓΝΩΡΙΣΕ Η ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Προχώρησε με νίκη η Ακαδημία Τυρνάβου

Με τις αναμετρήσεις του Αργυροπουλίου με τον ΠΟΕ και της Ακαδημίας Τυρνάβου με το Βλαχογιάννι άνοιξε την Τετάρτη η αυλαία του 4ου γύρου του κυπέλλου της ΕΠΣΛ, ενώ 12 ακόμη παιχνίδια θα διεξαχθούν το μεσημέρι της Πέμπτης 26 Οκτωβρίου.

Στα καθαρά αγωνιστικά αίσθηση προκάλεσε η εντός έδρας συντριβή της Δόξας Αργυροπουλίου με 7-0 από τον ΠΟΕ, ενώ άνετα πέρασε το εμπόδιο του Βλαχογιαννίου η Ακαδημία Τυρνάβου που νίκησε με σκορ 2-0.

ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΛ πέρασε ο ΠΟΕ, καθώς επιβλήθηκε με το εμφατικό 7 – 0 της Δόξας Αργυροπουλίου, στο ματς που διεξήχθη στο γήπεδο της Δόξας.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε καμία κριτική καθώς με τη συμπλήρωση 39’ λεπτών αγώνα η ομάδα της Ελασσόνας είχε «φιλοδωρήσει» ήδη με 6 τέρματα την εστία του Αργυροπουλίου, με τον Παπαχρήστο να πετυχαίνει χατ-τρικ (18’, 37’, 53’)!

Τα υπόλοιπα τέρματα σημείωσαν ο Παναγιώτου (10’), ο Μπούνα (13’ και 39’) και ο Καραμάνος (28’), ενώ το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του Παγκαρλιώτα ήταν να σημαδέψουν το δοκάρι του ΠΟΕ μετά από προσπάθεια του Τσιάγκου στο 74’.

Δόξα Αργυροπουλίου (Αλέκος Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος Αστ., Μπαχτσιβάνος Αστ. (60′ Τσιάγκος), Πλατσάς (30′ Τσινούδης), Περήφανος, Τσένος, Χατζής, Σαΐτης (75′ Τσίτσιας Ι.), Κυρίτσης, Τσούτσας Ι. (35′ Καφφές), Γκαραγκούνης, Ζάχος.

ΠΟΕ (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Γούπος, Καραμάνος (55′ Κωνσταντινίδης), Νταμπώσης, Περτζιόνι, Ποτόσογλου (50′ Μπαρλαγιάννης Γ.), Κυρίτσης Αθ., Μπαρλαγιάννης Ν., Παναγιώτου (46′ Σιαφαρίκας), Παπαχρήστος, Ματούλας (59′ Ντούμος), Μπούνα.

ΑΝΕΤΑ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΛ πανηγύρισε η Ακαδημία Τυρνάβου που επιβλήθηκε άνετα στην έδρα της με 2-0 απέναντι στη Δόξα Βλαχογιαννίου.

Το σκορ άνοιξε με εντυπωσιακό μακρινό σουτ ο Μπέλτσιος στο 19’, ενώ στο 23’ ο Μπάκος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του γράφοντας με πλασέ το 2-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Σημειώνεται πως η Ακαδημία Τυρνάβου ευχαριστεί θερμά το Δήμο Τυρνάβου για τη παραχώρηση του γηπέδου.

Ακαδημία Τυρνάβου (Νίκος Κεχαγιάς): Χαλκιάς, Σκρουμπής (76′ Καραΐσκος), Καρράς, Δασκαλόπουλος (84′ Καραγιάννης), Κόκκας, Μπάκος, Στάμου, Παπαχατζής Ι., Λόζος (85′ Τσακνάκης), Μπέλτσιος (65′ Παπαχατζής Β.), Χαρισούλης.

ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (Πέμπτη 26/10)

Γλαύκη – Κιλελέρ
Μελισσοχώρι – Δωτιέας Αγιάς
Προμηθέας – Σμόλικας Φαλάνης
Ανάβρα – Κίσσαβος Συκουρίου
Αετός Μακρυχωρίου – Νεάπολη
Αιγάνη – Γόννοι
Παναγροτικός Νίκαιας – Αμπελιά
Αμπελωνιακός – Τσαριτσάνη
Μεσοχώρι – Αμπελόκηποι
Βαμβακού – Αχιλλέας Φαρσάλων
Μαυροβούνι – Βούναινα
Τύρναβος – Φαλανιακός

*Εκκρεμούν τα παιχνίδια Νέα Πολιτεία – Γιάννουλη και Ελευθεραί – Αετός Αμυγδαλέας, λόγω συμμετοχής ποδοσφαιριστών των συλλόγων στα πρωταθλήματα της Μικτής ΕΠΣΛ.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ