“BOOTLEGGER”: ΤΟ ROCK ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟ)

Αλήθεια τι μπορεί να συνδέει τους νομοθετημένους περιορισμούς παραγωγής, πώλησης και μεταφοράς του αλκοόλ της Αμερικής του ’20, με τους θρυλικούς διακινητές του και τη Λάρισα του 2017;

Φαινομενικά τίποτα, έλα που ο Κώστας Λάμαρης είχε διαφορετική άποψη όταν τον Οκτώβρη του 2016 δημιουργούσε για την πόλη ένα μοναδικό εναλλακτικό rock στέκι που ένα χρόνο αργότερα θα είχε κερδίσει τις καρδιές των φανατικών του είδους!

Ατμοσφαιρικό το “Bootlegger”, με μεγάλη μπάρα, άνετο καναπέ μα και σταντάκια για τους φανατικούς του «αδύνατον να καθίσω με τέτοιες μουσικές», δέρμα και ξύλο που δένουν αρμονικά, ψαγμένες γωνιές και λεπτομέρειες που εντυπωσιάζουν χωρίς να «βαραίνουν» το χώρο και ο Κώστας απέναντί μας έτοιμος για την… ανάκριση.

Διακινητές αλκοόλ και νέος χώρος τέτοια εποχή, τον ρωτάμε αν δεν αναρωτιόμαστε περισσότερο, την ώρα που η ματιά περιδιαβαίνει το χώρο με την πρώτη σκέψη να έρχεται αβίαστα, «ίσως δύσκολο το όνομα μα δύσκολα θα το ξεχάσεις σαν μπεις στο Bootlegger»!

Του το λέμε και γελάει, «η ιδέα ξεκίνησε σαν “θέλω”, ψάχνοντας ένα χώρο ατμοσφαιρικό, με ωραίες μουσικές και κάβα που καλύπτει και τους πιο απαιτητικούς και τελικά φτιάξαμε τον δικό μας!», θα μας πει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Κώστας Λάμαρης, περιγράφοντας με αγάπη το rock μπαρ που δημιούργησε στην Ηπείρου 71.

«Ο χώρος σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα, οικεία, άλλαξε άλλωστε και η διασκέδαση στην πόλη, ο Λαρισαίος βγαίνει στοχευμένα και εδώ μπορεί να βρει όλα τα στοιχεία ενός rock bar που θα του επιτρέψει να διασκεδάσει ακόμη και αν καθίσει μόνος του στη μπάρα», συνεχίζει ο Κώστας.

Γνώστης της νυχτερινής ζωής της πόλης ο Κώστας Λάμαρης, 15 χρόνια σε χώρους διασκέδασης, έστησε με μεράκι ένα όμορφο στέκι αποθεώνοντας το μπαρ, με ενημερωμένη κάβα που καλύπτει σε ποτό, κοκτέιλ και μπύρες και τα πιο απαιτητικά γούστα.

«Το “Bootlegger” ήρθε για να μείνει, ήδη κλείνουμε ένα χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζουμε με φίλους που στήριξαν και στηρίζουν την προσπάθεια την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, από τις 21.00 το βράδυ και ο… θεός βοηθός!», κλείνει την κουβέντα μας ο Κώστας καλώντας όλους στη γιορτή.

Θα πάμε, καθώς ο χώρος και τα παιδιά που μας φιλοξένησαν κέρδισαν όχι απλά τις εντυπώσεις μα και την καρδιά μας!

Ειρήνη Παπουτσή

INFO: BOOTLEGGER

Ηπείρου 71, Λάρισα

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Τρίτη-Κυριακή από τις 21.00μμ

ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΛΕΙΣΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ