ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ κ. ΣΑΡΧΩΣΗ

Η ανακοίνωση που υπογράφει ο επικεφαλής της παράταξης Στέλιος Ροντούλης

Είναι γνωστό και πανθομολογούμενο, πλέον, ότι η “Δράση Πολιτών”, στο πλαίσιο του θεσμικού της ρόλου, αντιπολιτεύεται την παρούσα δημοτική αρχή με σθένος και με μια εδραία επιχειρηματολογία, προκειμένου να προστατεύσει τα συμφέροντα των δημοτών και τις αναπτυξιακές προοπτικές του Δήμου Τυρνάβου,

οι οποίες δυστυχώς καθημερινά βαίνουν συρρικνούμενες λόγω των αστοχιών, της ανεπάρκειας, της ανικανότητας και της εν γένει ακαταλληλότητας της δημοτικής αρχής.

Φαίνεται, όμως, πως ο αγώνας μας αυτός ενοχλεί ανυπόφορα τον κ. Σαρχώση και την περιρρέουσα ομαδούλα του, καθόσον στο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Πέμπτης έκαναν αλλεπάλληλες προσπάθειες να μας φιμώσουν με ύβρεις και απειλές.
Συγκεκριμένα, η αρχή έγινε από τον κ. Γιώργο Κουτσοδήμο, ο οποίος μας απείλησε ότι θα μας οδηγήσει στις αίθουσες των Δικαστηρίων, διότι ρωτήσαμε εγγράφως για τη χρήση του αντλιοστασίου που υπάρχει στην περιοχή “Μπουζάκια” του Αμπελώνα και αρδεύει τα κτήματα που ο κ. Κουτσοδήμος κατέχει στην περιοχή, ενώ το ρεύμα πληρώνεται από τον Δήμο Τυρνάβου, δηλαδή πληρώνεται από όλους τους συνδημότες. Τούτου δοθέντος, παρακαλούμε και προκαλούμε τον κ. Κουτσοδήμο να κάνει πράξη τις απειλές του και να μας οδηγήσει στην Δικαιοσύνη, για να λάμψει η αλήθεια των πραγμάτων και να πιστοποιηθεί επισήμως ο αγώνας διαφάνειας που δίνεται αγόγγυστα από τα στελέχη της ” Δράσης Πολιτών”, παρόλα τα προσκόμματα που συναντούμε από την ανεκδιήγητη δημοτική αρχή.
Όμως, ο κ. Κουτσοδήμος δεν έμεινε μόνος. Γρήγορα, στην ίδια συνεδρίαση, άρχισε να τον συνεπικουρεί ο κ. Σαρχώσης,απειλώντας επίσης να μας στείλει στα Δικαστήρια, διότι αναφερθήκαμε στην ιδιαίτερα προβληματική και αδιαφανή οικονομική διαχείριση που γίνεται από τη δημοτική αρχή στη διαδημοτική επιχείρηση των Σφαγείων και ζητήσαμε μάλιστα την έλευση των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης.Τούτου δοθέντος, επίσης παρακαλούμε και προκαλούμε τον κ. Σαρχώση να πραγματώσει τις απειλές του και να μας οδηγήσει στις αίθουσες των Δικαστηρίων, για να ασχοληθεί επιτέλους και η Δικαιοσύνη με την οικονομική του διαχείριση, αφού όμως πρώτα δώσει και τις αναγκαίες απαντήσεις στον κ. Χατζηκρανιώτη Αλέκο για τα χρήματα του Ταμείου της ΔΕΣΠΤΑ, καθώς επί του συγκεκριμένου θέματος έμεινε ανερυθρίαστα βουβός, μολονότι πλειστάκις ρωτήθηκε από τον αξιότιμο πρώην αντιδήμαρχο.
Σας ζητούμε, λοιπόν, κ. Σαρχώση να μας οδηγήσετε στη Δικαιοσύνη, για να γίνουν βούκινο και οι πράξεις σας.Πάντως, να ξέρετε πως δεν πρόκειται να μας φιμώσετε.Εμείς, με το θάρρος της αλήθειας, θα συνεχίσουμε την αντιπολιτευτική μας  δράση, προασπιζόμενοι την διαφάνεια και τα συμφέροντα των δημοτών.
Φτάσατε, μάλιστα,στο σημείο να ευχηθείτε, εντός του Δημοτικού Συμβουλίου και εις υπήκοον όλων των παρισταμένων, την “αυτοκτονία” μας, χωρίς να λάβετε υπόψη ότι είμαι οικογενειάρχης άνθρωπος και πατέρας τεσσάρων παιδιών, που ακόμη χρειάζονται τη μέριμνα και τη φροντίδα μου.Πόσο πιο χαμηλά θα φτάσετε, κ. Σαρχώση; Ντροπή σας.
Συχνά στα Δημοτικά Συμβούλια χάνετε την ψυχραιμία σας και ευτελίζετε το αξίωμα του Δημάρχου.Φτάσατε δε στο σημείο  να μας απειλήσετε ακόμα και με εκδίωξη από την θέση του εκπαιδευτικού,όπου υπηρετώ εδώ και είκοσι περίπου έτη, θυμίζοντας παλαιότερες μαύρες εποχές του νεοελληνικού πολιτικού βίου.
Η συμπεριφορά σας έχει χάσει το μέτρο και επειγόντως χρειάζεται “φαρμακευτική αντιμετώπιση”, καθώς προσβάλλει βάναυσα τα δημοκρατικά φρονήματα των Τυρναβιτών και την ιστορία του Τυρνάβου.
Ντροπή σας και πάλι.Είστε ο χειρότερος και ο πιο αδρανής δήμαρχος που πέρασε ποτέ από τον Τύρναβο και απεγνωσμένα προσπαθείτε με ύβρεις και απειλές να κρύψετε την κραυγαλέα ανικανότητά σας.Διαρκώς, καταφεύγετε σε επίδειξη πλούτου εντός του Δημοτικού Συμβουλίου, για να διαχειριστείτε τις ανασφάλειές σας και να επιβιώσετε στον θώκο του κατ’ ουσίαν Αντιδημάρχου, αφού έχετε απωλέσει ακόμη και την πλειοψηφία εντός του Δημοτικού Συμβουλίου.
Το παραλήρημά σας δεν μας ξενίζει, κ. Σαρχώση.Σας έχουμε συνηθίσει. Μπορεί εμείς να είμαστε φτωχοί, αλλά ποτέ δεν θα υποχωρήσουμε μπροστά στις απειλές και στις ύβρεις σας.Πάντοτε θα μας βρίσκετε απέναντι με επιχειρήματα και αξιοπρέπεια,  χωρίς τον παραμικρό φόβο.Καλύτερα, λοιπόν, να μας πάτε στη Δικαιοσύνη τώρα, γιατί εμείς, όταν με την ψήφο των δημοτών αναλάβουμε την διαχείριση των δημοτικών πραγμάτων, σας δηλώνουμε, ήδη από τώρα, ότι θα προχωρήσουμε σε διαδικασίες ουσιαστικής παράδοσης-παραλαβής και ότι ,όπου χρειαστεί, θα ζητήσουμε τη συνδρομή των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, για να εμφανισθούμε με ” καθαρό το πιάτο”  ενώπιον των συμπολιτών μας, κάτι που εσείς αποφύγατε να κάνετε κ. Σαρχώση, αφού έχετε εθισθεί στην κρυψίνοια και στην αδιαφάνεια.
Σας παρακαλούμε να μας οδηγήσετε στη Δικαιοσύνη.Κάντε πράξη τις απειλές σας.
Στέλιος Γ. Ροντούλης
Επικεφαλής ” Δράσης Πολιτών”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ