ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΣΕ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΥΡΙΟ

Σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί  στο Μακρυχώρι στην έδρα του Δ.Τεμπών και στην δημοτική ενότητα Νέσσωνος στο Συκούριο οι εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου. Τις εκδηλώσεις παρακολούθησε ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος.

Το πρωί πραγματοποιήθηκε δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Θωμά και στην συνέχεια έγινε η κατάθεση στεφάνων και ακολούθησε παρέλαση των μαθητών νηπιαγωγείου -δημοτικού -γυμνασίου και λυκείου Μακρυχωρίου.

Στον εορτασμό παραβρέθηκαν ο περιφερειακός σύμβουλος κ.Χρήστος Καλομπάτσιος  ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη  ,ο Αντιδήμαρχος κ. Αστέριος Σαΐτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Δημήτρης Τσέτσιλας , Γεώργιος Ντόντος και Ιωάννης Βλάγκας , η Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Μακρυχωρίου  κ. Άννα Καραπάνου-Μαγαλιού  ,ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δ.Τεμπών κ.Λάμπρος Ζάρρας  το μέλος τοπικού συμβουλίου Ελάτειας κ. Θεόδωρος Ζάρρας,ο διοικητής της 361 ΠΑΠ αντισυνταγματάρχης κ. Χρυσοβαλάντης Αργυρίου , ο διοικητής του Α.Τ Τεμπών κ. Προκόπης Χαρισμανίδης ο διοικητής του πυροσβεστικού σταθμού στην ΒΙΠΕ κ.Στέργιος Ρουμπής , Πρόεδροι Συλλόγων και φορέων ,διευθυντές και εκπαιδευτικοί των σχολείων .

Το πανηγυρικό της ημέρας στην έδρα του δήμου στο Μακρυχώρι  εκφώνησε ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου Μακρυχωρίου κ. Δημήτρης Τζιόλης .

Μετά το πέρας την παρέλασης στο Μακρυχώρι ο κ. Κολλάτος παραβρέθηκε και στις εορταστικές εκδηλώσεις στο Συκούριο όπου παρακολούθησε την παρέλαση των μαθητών δημοτικού -γυμνασίου & Λυκείου καθώς και  τον προσκόπων και της φιλαρμονικής του δήμου.

Τις εορταστικές εκδηλώσεις στο Συκούριο παρακολούθησαν ακόμη ο Πρόεδρος του  δημοτικού συμβουλίου κ.Μιχάλης Καρατέγος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ.Νίκος Πουτσιάκας,ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δ. Τεμπών  κ. Γιώργος Μανώλης, αντιδήμαρχος δημοτικής ενότητας Νέσσωνος κ.Κώστας Νταφούλης ,οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Ιωάννης Αργυρίου, Γεώργιος Έξαρχος , ο Πρόεδρος δημοτικής κοινότητας  κ.Γεώργιος Καλότυχος, ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δ.Τεμπών κ. Λάμπρος Ζάρρας, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής , εκπρόσωπος του Α.Τ Τεμπών,διευθυντές και εκπαιδευτικοί των σχολείων .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ