ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΕΛ

Νέα οικονομική αιμορραγία για την ΠΑΕ ΑΕΛ καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε τον πρώην τεχνικό των «βυσσινί» Άγγελο Αναστασιάδη που είχε προσφύγει εναντίον της.

Σύμφωνα με την απόφαση η έφεση έγινε δεκτή τυπικά και κατ’ουσίαν κατά πλειοψηφία, ενώ η ΠΑΕ ΑΕΛ υποχρεούται να καταβάλλει στο Μακεδόνα τεχνικό το ποσό των 52.000 ευρώ περίπου (52.237,89 ευρώ).

Αναλυτικά η σχετική απόφαση αναφέρει τα εξής:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε την παρακάτω απόφαση αναφορικά με την προσφυγή του προπονητή Άγγελου Αναστασιάδη κατά την ΠΑΕ ΑΕΛ και της υπ’ αριθμόν 389/2017 απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ/ΕΠΟ.

Αριθμός απόφασης 12/2017: Δέχεται τυπικά και κατ΄ ουσίαν, κατά πλειοψηφία, την υπό κρίση έφεση. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη. Κρατεί την υπόθεση και δικάζει την υπό κρίση προσφυγή. Δέχεται εν μέρει την προσφυγή. Αναγνωρίζει ως άκυρη την από 2/11/2016 εξώδικη καταγγελία της καθ ής η προσφυγή-εφεσίβλητης ΠΑΕ. Υποχρεώνει την καθ ής η προσφυγή-εφεσίβλητη ΠΑΕ να καταβάλει στον προσφεύγοντα-εκκαλούντα προπονητή το συνολικό ποσό των πενήντα δύο χιλιάδων διακοσίων τριάντα επτά και 0,89 ευρώ (52.237,89 €) νομιμοτόκως από την κοινοποίηση της προσφυγής και μέχρι τη πλήρη εξόφληση.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ