ΚΑΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΟ

Φωτιά σε ΙΧ και στη Λάρισα

Στις φλόγες τυλίχτηκε την Παρασκευή αυτοκίνητο στο Κουτσόχερο Λάρισας, με το όχημα να καταστρέφεται ολοσχερώς παρά την επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου παρατήρησε πρόβλημα στο όχημά του, το οποίο πρόλαβε να ακινητοποιήσει στην άκρη του δρόμου και να απομακρυνθεί πριν το δει να τυλίγεται στις φλόγες.

Παρά τις προσπάθειες τριών πυροσβεστών που έσπευσαν στο σημείο με ένα όχημα το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοκληρωτικά, ενώ για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται έρευνα από το ανακριτικό τμήμα της ΠΥΛ.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για δεύτερη περίπτωση πυρκαγιάς σε ΙΧ που απασχόλησε την Παρασκευή την ΠΥΛ, καθώς τα ξημερώματα της ίδιας μέρας λαχτάρα περίμενε και  Λαρισαίο οδηγό που είδε το αυτοκίνητό του να «λαμπαδιάζει» στη συνοικία του Αγίου Θωμά (φωτο).

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 05.00 το πρωί επί της οδού Δυρραχίου, όταν οδηγός αυτοκινήτου διαπίστωσε πως βγαίνουν καπνοί από τον κινητήρα του, ακινητοποιώντας το όχημα που λίγο μετά τυλίχθηκε στις φλόγες.

Επιτόπου έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας που έσβησαν τη φωτιά περιορίζοντας τις ζημιές κυρίως στη μηχανή του αυτοκινήτου.

Τα αίτια της φωτιάς ερευνώνται, ενώ πιθανολογείται βραχυκύκλωμα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ